Nυφικό χτένισμα σε στυλ Beyonce

Η μέρα του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές για τη ζωή της κάθε γυναίκας και η εμφάνισή της νύφης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χτένισμα που θα επιλέξει. Για την μεγάλη σας μέρα εμπνευστείτε από τους ανθρώπους που είναι συνεχώς κάτω από τα φώτα των προβολέων με άψογη εμφάνιση και στυλ, τους celebrities.

Η διάσημη  Beyonce Knowles πριν καν κλείσει τα 30 έχει έχει πουλήσει πάνω από 120 εκατομμύρια δίσκους είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα των φωτογράφων και κάνει πάντα εντυπωσιακές και προσεγμένες εμφανίσεις. Η εμφάνισή της και το στυλ διαρκώς αλλάζει και ανανεώνεται παραμένοντας πάντα επίκαιρη, θηλυκή και λαμπερή. Έχουμε δει το χτένισμα της να περνάει από μεγάλες χαλαρές μπούκλες σε ίσιο στιλπνό με ανταύγειες, σκούρο καστανό με μικρές σφιχτές μπούκλες σε υπέροχους κότσους,  όλα υπέροχα και κατάλληλα για μια εκθαμβωτική νυφική εμφάνιση.

Εμπνευστείτε για το νυφικό σας χτένισμα από της φωτογραφίες της Beyonce και αποκτήστε το στυλ μιας σταρ. Κάντε το στυλ δικό σας προσαρμόζοντας το στα χρώματα που σας κολακεύουν περισσότερο και στη φόρμα που κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Επιλέξτε αν θα βάλετε πέπλο ή όχι ή αν θα προτιμήσετε κάποιο διαφορετικό αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως βέλο, τιάρα, μια κομψή καρφίτσα ή φυσικά λουλούδια. Οι επιλογές είναι αμέτρητες για ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα εμπνευσμένο από το στυλ της  Beyonce.











 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.