Charlene Wittstock VS Kate Middleton Crash test

Είναι γεγονός πως και οι δύο συζητήθηκαν τόσο πολύ που σκέπασαν όλες τις διάσημες νύφες τουλάχιστον αυτής της χρονιάς! Αξίζει λοιπόν να κάνουμε ένα crash test ανάμεσα στις δύο νύφες και να δούμε πια θα κερδίσει!!
Kate Middleton
Το κανονικό όνομα της είναι Catherine Elizabeth “Kate” Middleton και η ηλικία της 31 ετών και είναι 5 μήνες μεγαλύτερη από τον William. Ως πρώτη χρονικά νύφη, η Kate Midlleton είχε να σηκώσει ένα βαρύ φορτιό, εκείνο της σύγκρισης με την Diana κάτι που τουλάχιστον εώς τώρα έφερα καλά εις πέρας. Πρίν παντρευτεί τον William η Kate δεν ήταν και τόσο ήσυχη αφού πολλές φορές οι φωτογράφοι την έπιαναν να ξενυχτάει αλλά και να δείχνει ‘καταλάθος’ το εσώρουχο της κάθε φορά που έβγαινε από το αμάξι. Ωστόσο μόλις ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες, η Kate μετατράπηκε σε μια χαμηλών τόνων κοπέλα με καμία επιθυμία για έκθεση στη δημοσιότητα.
Στο γεγονός του γάμου τώρα, η Kate εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και τελικά το νυφικό της –το οποίο ήταν επτασφράγιστο μυστικό-ήταν McQueen και συγκεκριμένα της σχεδιάστριας Sarah Burton η οποία ήταν το δεξί του χέρι πολύ πριν πεθάνει. Το χρώμα του δεν ήταν τελείως λευκό, αλλά ivory σε Α γραμμή ενώ τα υφάσματα σε σατέν και μετάξι με το επάνω μέρος από δαντέλα όπου το έκαναν ακόμα πιο πριγκιπικό!
Στον τομέα των αξεσουάρ αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ήταν σχεδιασμένα από τον Robinson Pelham ενώ τα παπούτσια της ήταν επίσης του οίκου McQueen. Το bride look της το τελειοποίησε με μια τιάρα η οποία διακοσμούσε τα λιτά μαλλιά της. Την ανθοδέσμη της αποτελούσαν κρίνοι ενώ φρόντισε να τηρήσει το έθιμο σχετικά με κάτι παλιό κάτι καινούριο ,κάτι δανεικό κάτι μπλε ράβοντας στο εσωτερικό του νυφικού και συγκεκριμένα στην κάτω μεριά σχέδιο με μπλέ κλωστή!

Charlene Wittstock
Η Charlene Wittstock είναι πρώην ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζιμπάμπουε. Είναι 33 ετών ενώ ο Alberto την περνάει 20 χρόνια. Οι περισσότεροι τη χαρακτηρίζουν ως το ασχημόπαπο που μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισσα μιας και η Charlene ήταν μια απλή αθλήτρια με το αντίστοιχο απλό look. Το δικό της βαρύ φορτίο ήταν εκείνο της σύγκρισης με την Grace Kelly στο οποίο και η Charlene τα πήγε μια χαρά.
Αρχικά παρακολουθήσαμε τον πολιτικό γάμο ο οποίος έγινε σε στενό κύκλο στο Throne Room του παλατιού, ενώ ακολούθησε cocktail και ένα show με ήχο & φως. Η Charlene ήταν ντυμένη με ένα απαλό γαλάζιο σύνολο Chanel, το οποίο έδειξε πολύ ομορφότερο μετά την τελετή, όταν έβγαλε το σακάκι που φορούσε. Την επόμενη μέρα στον θρησκευτικό γάμο, έκανε την εμφάνιση της με ενα off-the-shoulder ιβουάρ νυφικό με κεντημένα λουλούδια, του Giorgio Armani σε στενή γραμμή και πολύ μακριά ουρά, συνδιασμένο με ένα επίσης μακρύ πέπλο να σκεπάζει το πρόσωπό της. Στη Charlene δεν είδαμε τιάρα παρά ένα διακοσμητικό από κρύσταλλα καρφωμένο στο χαμηλό σινιόν της.Η ανθοδέσμη ήταν από κρίνους,ορχιδέες και γαρδένιες σχεδιασμένη και αυτή από τον Giorgio Armani.Φαίνεται ότι η λιτότητα είναι μέρος του χαρακτήρα της μιας και δεν φόρεσε κανένα αξεσουάρ.
Νικήτρια?…. ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες που ίσως κάποιοι να καταπίεσαν,να υπέδειξαν και να τις έκαναν να μην ευχαριστηθούν και τόσο το γάμο τους επιλέγουμε και τις δύο! Άσχετα με το παρελθόν και οι δύο στάθηκαν ως άξιες νύφες με αριστοκρατικό αέρα όπως αρμόζει σε έναν πριγκιπικό γάμο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.