Bachelor party μόνο για άντρες…

Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη ιστορία στα bachelor party.  Οι φίλοι και η ανδρική φιλία έχουν απασχολήσει σινεμά, λογοτεχνία και έγινε αφορμή να χυθούν τόνοι μελανιού από ψυχαναλυτές και ειδικούς, για να εξηγήσουν αυτήν την δυνατή σχέση. Για εσάς όμως αυτό που έχει σημασία, είναι να βγάλετε έξω τον υποψήφιο γαμπρό φίλο σας, να του κάνετε καζούρα και επιτέλους να τον ξαναδείτε να ασχολείται με γυναίκες, έστω και από μακριά. Για ένα πάρτυ αξιομνημόνευτο, το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσετε είναι ότι θα μετακινηθείτε όλοι με ταξί. Για λόγους ασφάλειας βέβαια, αφού η ημέρα επιτρέπει άφθονο ποτό.

Βάλτε τα καλύτερα σας οπλιστείτε με διάθεση και το γλέντι ξεκινάει. Καταρχάς όταν οι φίλοι οργανώνουν ένα πάρτυ για τον κολλητό πριν το γάμο του, δεν τον αφήνουν με τίποτα να πληρώσει. Γι αυτό και είστε εσείς που πρέπει να οργανώσετε την όλη διαδικασία.

Η απαραίτητη καζούρα στον γαμπρό, δεν μπορεί να αφήσει από έξω διάφορα πονηρά αντικείμενα από τα γνωστά sex shop της περιοχής. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα πάντα. Από παμπόνηρα εσώρουχα, μέχρι χειροπέδες και βλοσυρά μαστίγια! Όρεξη να έχετε! Το θεαματικότερον όλων βέβαια, είναι μια υπερμεγέθη πλαστική φουσκωτή κούκλα. Αν θέλετε πάντως, να προσθέσετε στην αμηχανία του μέλλοντα γαμπρού, πρέπει να του βάλετε στην τσέπη των κλειδιών ή του πορτοφολιού του, ένα υπερσέξυ γυναικείο κιλοτάκι. Αν τον καταφέρετε να το βγάλει μέσα σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί -και αν σηκώνει και από χιούμορ χωρίς όρια- τότε το γέλιο σας θα είναι εγγυημένο!

Ήθελα να ήξερα λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Λίγη ντροπή; Από την ώρα που αποφασίσατε να κάνετε surprise party στο γαμπρό, το μυαλό σας είναι στην φαρμακερά sexy κοπέλα που θα επιδοθεί σε striptease για χάρη του. Κάτι μου λέει ότι το κορίτσι το περιμένετε και για εσάς! Πονηροί!  Αν και ίσως το γνωρίζετε, εγώ οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά έρχονται σε συνεργασία με strip club για να σας φέρουν μια κοπέλα για striptease. Για ένα χορό θα δώσετε από 150 έως και 200 ευρώ. Καλή διασκέδαση!

Ζωή Κυροπούλου

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.