Νέα τάση : ενσωματώστε το ξύλο στις λεπτομέρειες του γάμου σας

Το ξύλο φαίνεται να είναι η τάση στη μόδα των γαμήλιων στολισμών καθώς αποτελεί μοναδικό στοιχείο, ζεστό και φυσικό και ενισχύει το νέο οικολογικό ρεύμα που ακολουθούν όλα τα αντικείμενα. Από τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες γάμου μέχρι τη μπουτονιέρα του γαμπρού και το στολισμό της δεξίωσης το ξύλο χρησιμοποιείται στην πλέον οργανική του μορφή.

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ενσωματώσετε στο γάμο σας το ρομαντισμό που αποπνέει το ξύλο.

Προσκλητήρια γάμου
Χαράξτε την πρόσκληση του γάμου πάνω σε φύλλα ξύλου και θυμηθείτε την χαραγμένη καρδιά με τα ονόματά σας μέσα στο δέντρο της γειτονιάς.

Λουλούδια για στολισμό γάμου
Οι κουκουνάρες με το ενδιαφέρων σχήμα τους συμπληρώνουν υπέροχα ή και αντικαθιστούν τους ανθοστολισμούς για το γάμο σας. Το σχήμα τους είναι σαν μπουμπούκι, μπορεί να γίνει υπέροχο με χρωματιστό spray ή χρυσόσκονη, και δεν μαραίνονται σαν τα κανονικά λουλούδια.

Σερβίρισμα και τραπέζια
Το φυσικό στρογγυλό σχήμα του ξύλου και η αυθεντικότητά του σαν υλικό το κάνει ιδανική επιλογή  για παρουσίαση πιάτων και γλυκών καθώς και για βάση για τον κεντρικό στολισμό των τραπεζιών. Πάνω σε ροδέλες από ξύλο μπορούν να σερβιριστούν γλυκά και παγωτά σε ένα μπουφέ και μπορούν να τοποθετηθούν κεριά διαφόρων μεγεθών για ένα ρομαντικό στολισμό τραπεζιών.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.