Νυφικά Παπούτσια Χρύσα Δουρμάζερ

Απο την παιδική της ηλικία η Χρύσα Δουρμάζερ είχε κλίση στο σχεδιασμό υποδημάτων και γενικότερα σε οτι σχετίζεται με τον κόσμο της μόδας. Στα 14 της χρόνια, δημιούργησε το πρώτο αυτοσχέδιο παπούτσι απο χαρτόνι, ξύλο, κορδέλες και παγέτες. Η αγάπη της για δημιουργικότητα έγινε εμμονή, και αυτή με τη σειρά της έμπνευση με μούσα οτιδήποτε αντικρύζει το βλέμμα. Η αφοσίωση της στο βωμό της μόδας έχει πολλές πτυχές, εφόσον πέρα απο τη δημουργία ενός κομματιού, δίνει ιδιαίτερη σημασία στο styling, προκειμένου να επιτευχθεί ένα σωστά δομημένο look.

Οι δημιουργίες της δέχονται επιρροές από όλες τις τάσεις. Εχουν ώς σκοπό την ανάδειξη της θηλυκότητας και της εκκεντρικής μοναδικότητας μέσα από ένα πάντρεμα σύγχρονων τάσεων και στιγμάτων κλασσικής διαχρονικής φινέτσας, εφαρμοσμένα τόσο σε casual παπούτσια όσο και σε κομμάτια υψηλής ραπτικής.

Για την δημιουργία των παπουτσιών χρησιμοποιεί ολομέταξα σατέν, ταφτά, τούλια μέχρι και φούτερ, τζήν και δαντέλες. Χειροποίητες καρφίτσες και διακοσμητικά, κορδέλες και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Οι χρωματικές παλέτες κινούνται ανάλογα με τις τάσεις κάθε σεζόν, αν και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο γκρί και στις αποχρώσεις του σμαραγδιού, και στο κλασσικό αλλά διαχρονικό ασπρόμαυρο.

Πέρα απο το showroom, όπου διατίθονται κομμάτια απο τις προσωπικές συλλογές της Chrisa Dourmazer, ασχολείται και κατά παραγγελία με τα σχέδια και την δημιουργία μοναδικών υποδημάτων.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.