Χορός γάμου – χορός αγάπης

Ίσως είναι η χιλιοστή φορά που χορεύετε με τον αγαπημένο σας στριφογυρίζοντας στις νότες μιας μελωδίας αλλά σίγουρα αυτήν την φορά θα την κλειδώσετε στην μνήμη σας με τα χρυσά κλειδιά που σας παρέχονται απλόχερα την μοναδική ημέρα του γάμου σας.

Σε αυτήν την υπέροχη, γεμάτη γλυκά συναισθήματα βραδιά και κάτω από τρυφερά βλέμματα θαυμασμού και αγάπης από τους δικούς σας ανθρώπους  θα αφεθείτε στην αγκαλιά του άντρα που μόλις πριν λίγο ορκιστήκατε  να σας συντροφεύει για μια ζωή και θα χορέψετε μαζί του τον χορό της αγάπης σας.

Αν και μπορεί να είστε γνώστες και έμπειροι σχετικά με τα χορευτικά ο χορός των νεόνυμφων που είναι πάντα αυτός που ξεκινάει και δίνει την έναρξη για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη κέφι και χαρά, και απαιτεί από εσάς άνεση, χάρη και μια λάμψη μοναδική.

Διαλέξτε μαζί με τον σύντροφο σας το κομμάτι της μουσικής που μιλάει στην καρδιά σας, που ξεκλειδώνει τα πιο τρυφερά συναισθήματα που νιώθετε ο ένας για τον άλλον και εκφράστε τα μέσα από την μοναδική κίνηση ενός ρομαντικού ταγκό.

Μην διστάσετε να ζητήσετε κάποια υποστήριξη για τις χορευτικές φιγούρες αν νιώθετε ότι δεν τα καταφέρνετε και τόσο καλά, μην ξεχνάτε ότι δεν είναι ένας απλός χορός, είναι ο χορός του γάμου σας, είναι ο χορός της αγάπης σας και πρέπει να τον χορέψετε τέλεια.


Καλό θα ήταν επίσης να κάνετε και μια δυο πρόβες στο μουσικό κομμάτι που επιλέξατε, θα συγχρονίσετε καλύτερα τα βήματα σας με την μουσική και θα αισθάνεστε πιο ελεύθεροι στην κίνηση και με τον απαραίτητο αέρα που εξασφαλίζει η γνώση.

Σκεφθείτε επίσης αν θα είστε άνετες με τις γόβες σας ή αν θα χρειαστείτε ένα πιο χαμηλό τακούνι. Αν το νυφικό σας έχει ουρά αποσπώμενη καλό θα ήταν να την βγάλετε, αν όχι σκεφθείτε κάποιο τρόπο να την στερεώσετε ώστε να μην σας εμποδίσει να απολαύσετε αυτόν τον μοναδικό και υπέροχο χορό της αγάπης .

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.