Τοποθεσίες για καλοκαιρινή δεξίωση

Ένας καλοκαιρινός γάμος είναι αναμφισβήτητα η καταλληλότερη εποχή για να πραγματοποιήσετε τη δεξίωση του γάμου σας σε χώρους που το χειμώνα δεν μπορείτε! Η αργή δύση του ηλίου μαζί με τον καιρό θα είναι σύμμαχοι στην οργάνωση ενός τέλειου σκηνικού σε μέρη ιδιαίτερα.

Μια δεξίωση σε καράβι….Τι καλύτερο για τους φίλους της θάλασσας μια τέτοια δεξίωση. Αφού γίνει η τελετή λίγοι και καλοί φίλοι και συγγενείς μπορούνε να απολαύσουν ένα γεύμα στο κατάστρωμα ενός καραβιού.

Πού?Σχεδόν σε όλες τις μαρίνες θα βρείτε μεγάλα καράβια τα οποία ενοικιάζονται για πάσης φύσεως εκδηλώσεις,στολίστε ανάλογα το καράβι, συνεννοηθείτε με το catering και την ορχήστρα μιας και ένας Dj είναι δύσκολο να εγκαταστήσει μηχανήματα και κάντε μια εντυπωσιακή δεξίωση που θα συζητιέται για πολύ καιρό.

Οινοποιεία….κτήματα σε οινοποιεία κατόπιν συνεννόησης δίνονται για δεξιώσεις γάμων. Σκεφθείτε το καταπράσινο χορτάρι κάτω, την φιγούρα του οινοποιείου που ως συνήθως κατέχει στοιχείο πέτρας και ξύλου,αμπελώνες και πέργκολες. Το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό με άρωμα φύσης.

Βγάλτε τα παπούτσια και χορέψτε στην άμμο! Μια δεξίωση ή μάλλον ένα πάρτυ στην αμμουδιά μιας παραλίας  το νούμερο ένα μέρος για την απόλυτα καλοκαιρινή αύρα.

Επιλέξτε ένα beach bar το οποίο θα είναι ντυμένο στα λευκά, με μεγάλες πολυθρόνες,άσπρες μαλακές μαξιλάρες, μικρούς καναπέδες, κεριά, φανάρια και γάζες να κρέμονται από φοίνικες. Barbeque για φαγητό,μια τεράστια ποικιλία από καλοκαιρινά cocktails και φυσικά ένα Dj να απογειώσει το πάρτυ !

Elegant δεξίωση στο μπαλκόνι μιας έπαυλης, διακοσμημένο λιτά με λουλούδια μιας και η θέα σίγουρα θα κλέβει την παράσταση. Εάν ψάξετε θα βρείτε βίλες και επαύλεις όπου ενοικιάζονται σε προσιτές τιμές.

Όλο το σκηνικό θα θυμίζει αριστοκρατική δεξίωση και φροντίστε να δώστε βάση σε αυτό κι να μην διακοσμήσετε το χώρο με πολυχρωμίες και πολλά αντικείμενα. Προτιμήστε σερβιριστό φαγητό μιας και αρμόζει πολύ στο χώρο και μουσική από ορχήστρα. Δώστε σημασία στο φωτισμό, αφού εκείνος θα δώσει τη ρομαντική πινελιά στη βραδιά.

…Και για εκείνους που θέλουν κάτι εντελώς ξεχωριστό? Δεξίωση στο εξωτερικό! Επιλέξτε ελάχιστα άτομα και κλείστε αεροπορικά εισιτήρια για έναν κοντινό αγαπημένο προορισμό, εάν το κάνετε 4-5 μήνες νωρίτερα θα εκπλαγείτε με τις τόσο χαμηλές τιμές!Αυτό ισχύει και για τη διαμονή, κλείστε ξενοδοχείο σε πολύ προσιτές τιμές για 2 μέρες και αφού τελειώσει η τελετή του γάμου,κάντε τους το τραπέζι γιατί όχι ,σε μια τρατορία στην αιώνια πόλη…. τη Ρώμη! Στο τέλος θα σας έχουν περισσέψει και χρήματα και θα έχετε κάνει την αξέχαστη …δεξίωση!

 
Της Anastasia PoiR
f

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.