Τέλειο μανικιούρ σε 10 βήματα

Δώστε στα χέρια σας αγάπη και στοργή πριν το γάμο ώστε να έχετε τέλειο μανικιούρ όταν θα έρθει η ώρα να περάσετε τη βέρα στο δεξί.

Το υπέροχο νυφικό και το απαστράπτον χαμόγελό σας είναι τα πρώτα πράγματα που θα προσέξουν όλοι, αλλά για μεγάλο μέρος την υπόλοιπης ημέρας  πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα χέρια σας. Δεν είναι καλή ιδέα να δαπανήσετε μήνες προετοιμάζοντας όλη την εμφάνισή σας και να παραμελείτε τα νύχια σας. Φροντίστε τα χέρια σας με τον οδηγό των 10 βημάτων και προετοιμαστείτε για ένα άψογο, κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

1. Ενυδατώνετε τα χέρια σας κάνοντας ελαφρύ μασάζ με μια κρέμα χεριών πριν πέσετε για ύπνο για τουλάχιστον ένα μήνα πριν από το γάμο. Θα δείτε αμέσως διαφορά.

2. Χρησιμοποιείτε λάδι για τις παρανυχίδες συχνά ώστε να μαλακώνουν τα πετσάκια και να αποφύγετε την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα γύρω από τα νύχια.

3. Λιμάρετε όλα σας τα νύχια στο ίδιο μήκος. Αποφασίστε αν προτιμάτε τετράγωνο ή στρογγυλευμένο σχήμα πριν ξεκινήσετε.

4. Απλώστε ένα χέρι βάση και αφήστε το να στεγνώσει.

5. Με σταθερό χέρι, βάψτε τις άκρες των νυχιών με ένα λευκό βερνίκι. Προειδοποίηση: αυτό χρειάζεται εξάσκηση άρα να μην το επιχειρήσετε για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου σας!

6. Χρησιμοποιήστε διορθωτή βερνικιού αν κάνετε λάθος ή βουτήξτε την άκρη μιας μπατονέτας ή ένα μικρό πινέλο σε ασετόν και διορθώστε το.

7. Περάστε από πάνω μια στρώση ανοιχτό ροζ βερνίκι.

8. Αποφύγετε τις φυσαλίδες στο βερνίκι γυρνώντας το για να το ανακατέψετε αντί να το αναδεύετε.

9. Αν δημιουργηθούν φυσαλίδες στην επιφάνεια του νυχιού μια στρώση top coat θα τις διορθώσει.

10.  Αν το βερνίκι χαλάσει σε κάποια άκρη νυχιού ενώ ετοιμάζεστε για το γάμο, βάλτε στην άκρη ενός δακτύλου σας ελάχιστο ασετόν και τρίψτε ελαφρά πάνω στην περιοχή που έχει φύγει το βερνίκι ώστε να εξομαλυνθούν οι άκρες. Μετά περάστε με λίγο βερνίκι την περιοχή που έφυγε και τελειώστε με top coat όταν στεγνώσει.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.