Βρείτε τη φόρμα σας για το γάμο

Ο γάμος είναι μια σημαντική ημέρα στη ζωή κάθε γυναίκας και κάθε νύφη θέλει να φαίνεται τέλεια. Η επιλογή ενός φορέματος που θα σας κάνει να φαίνεστε τέλεια τη μεγάλη μέρα είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλετε να φροντίσετε. Όμως, καθώς αναζητάτε το τέλειο νυφικό εντοπίζεται ταυτόχρονα και τα αδύναμα σημεία σας όπως ψωμάκια, πλαδαρό στομάχι ή μπράτσα, σωσίβιο και γενικά παραπανίσια κιλά. Εκεί ξεκινά το πρόβλημα. Αλλά μπορεί εύκολα να διορθωθεί με τακτική γυμναστική που θα ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες πριν από το γάμο.

Ακολουθεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να βρείτε την φόρμα σας πριν από το γάμο.

Σημείωση : Ποτέ μην στραφείτε στην επιλογή της δίαιτας πριν από το γάμο καθώς θα στερήσει από το πρόσωπό σας λάμψη του. Αντ ‘αυτού, θα περιορίστε τις κακές συνήθειες και να ασκείστε τακτικά. Ξεκινήστε τη μια τακτική διαδικασία τουλάχιστον έξι μήνες πριν από το γάμο, έτσι ώστε την ημέρα του γάμου, να φαίνεστε υπέροχη φορώντας το νυφικό. Φροντίστε να σχεδιάσετε το πρόγραμμα σας στο γυμναστήριο με ένα κατάλληλο εκπαιδευτή, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν λάθη.

1. Να θυμάστε ότι ποτέ δεν είναι πολύ αργά. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος είναι να ξεκινήσετε νωρίς. Μην προσπαθήσετε να χάσετε 20 κιλά δυο μήνες πριν από τη μεγάλη ημέρα. Το κλειδί είναι να προγραμματίσετε το μέλλον έτσι ώστε να μπορέσετε να χάσετε βάρος σταδιακά. Έτσι αν την ημέρα του γάμου σας θέλετε να είστε σε τέλεια φόρμα βάλτε τη γυμναστική στη λίστα με τα «to-do» του γάμου σας πολύ καιρό πριν. Με αυτό τον τρόπο θα έχει προτεραιότητα στις υποχρεώσεις του γάμου σας.

2. Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος σταδιακά. Διαφορετικά, αν διαλέξετε πολύ απαιτητικές ασκήσεις με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας μπορεί να εξαντληθείτε ή να απογοητευτείτε και να τα παρατήσετε.

3. Ξεκινήστε το πρόγραμμά σας τουλάχιστον έξι μήνες πριν, ώστε να έχετε το χρόνο να χάσετε βάρος σταδιακά, διατηρώντας παράλληλα υγειές σώμα και δέρμα. Η διατροφή και η άσκηση πάνε χέρι – χέρι. Δοκιμάστε ένα πρόγραμμα όπου θα κάνετε μισή ώρα  γυμναστική κάθε μέρα, ώστε να τονώσετε το σώμα σας καθώς προετοιμάζεστε για το γάμο σας.

4. Ξεκινήστε με 20-30 λεπτά καρδιοαγγειακής άσκησης τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα. Δυο με τρία λεπτά ζωηρό περπάτημα τη μέρα βοηθάει επίσης.

5. Το περπάτημα σε σταθερό ρυθμό είναι επίσης πολύ καλή γυμναστική και θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος. Όταν φτάσετε στο επιθυμητό βάρος που θέλετε να διατηρήσετε, περάστε σε ένα πρόγραμμα με περπάτημα υψηλής έντασης. Με αυτόν τον τρόπο μυική μάζα θα αντικαταστήσει το πλαδαρό δέρμα που υπήρχε πριν εκεί μέσω την τόνωσης. Θα αρχίστε να βλέπετε τα αποτελέσματα της άσκησης εκτελώντας το πρόγραμμά σας καθημερινά και πίνοντας πολύ νερό ώστε να φεύγουν οι τοξίνες και τα βακτήρια.

6. Το να μείνει κανείς πιστός στην καθημερινή ρουτίνα της γυμναστικής είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι. Χρειάζεται πίσμα και αποφασιστικότητα για να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής και φυσικής κατάστασης. Η άσκηση έχει πολλά θετικά και με υπομονή θα καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που θέλετε και να τονώσετε το σώμα σας. Στο τέλος θα δείτε ότι η σκληρή δουλειά είχε αποτέλεσμα και απλά θα είστε υπέροχες στο γάμο σας και έτοιμες να βγείτε στην παραλία με σμιλευμένο σώμα!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.