Ιδέες για υπέροχα νυφικά χτενίσματα

Κάθε κοπέλα θέλει να είναι υπέροχη τη μέρα του γάμου της και έτσι πρέπει. Είναι μια από της πιο όμορφες ημέρες στη ζωή μιας γυναίκας και πρέπει να είναι εκθαμβωτική. Όταν έρθει η ώρα να αποφασίσετε για το νυφικό σας χτένισμα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε προετοιμασία ώστε την ημέρα του γάμου να έχετε υπέροχα υγιή και λαμπερά μαλλιά και να δοκιμάσετε τι σας πάει καλύτερα. Κοιτάξτε στο internet και σε περιοδικά πως φτιάχνουν οι celebrities τα μαλλιά τους για επίσημες εμφανίσεις και πάρτε ιδέες. Απλά μην ξεχάσετε το νυφικό σας χτένισμα ενώ προσπαθείτε να ρυθμίσετε όλες τις άλλες λεπτομέρειες του γάμου!

Ακολουθούν μερικές ιδέες  για υπέροχα νυφικά χτενίσματα.

Αν έχετε μακριά μαλλιά αφήστε τα ελεύθερα κάτω και κάντε μερικές μπούκλες στις άκρες. Είναι από τα κυρίαρχα στυλ για τα νυφικά χτενίσματα της σεζόν και μια πολύ κομψή εμφάνιση που θα κολακεύσει τόσο εσάς όσο και το νυφικό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά από τα μικρότερα λουλούδια και ανθάκια του μπουκέτου σας για πιο ρομαντικό στυλ.


Τα νυφικά χτενίσματα με αυστηρούς κότσους ανήκουν στο παρελθόν. Οι νύφες δεν τους προτιμούν καθώς υπάρχει μια τάση για πιο φυσική εμφάνιση. Αρκετές νύφες χρησιμοποιούν κομψά λουλούδια μέτριου μεγέθους για να στολίσουν τα μαλλιά τους και να δώσουν ενδιαφέρουσα υφή στο νυφικό χτένισμα, πιάνοντας τα σιμά πάνω και αφήνοντας τα υπόλοιπα ελεύθερα. Είναι μια πολύ καλή λύση ώστε να μην πέφτουν τα μαλλιά σας στο πρόσωπό σας και να μείνει το πέπλο στην κανονική του θέση.


Αν έχετε κοντά μαλλιά υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Τα  κοντά μαλλιά δεν αποκλείουν τα περίτεχνα νυφικά χτενίσματα ή το πιάσιμο ψηλά. Ζητήστε από τον/την κομμωτή/τρια σας να σας φτιάξουν μερικές εκδοχές κότσων και δείτε πως είναι πάνω σας. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα και να τα αφήσετε να πλαισιώσουν το πρόσωπο σας. Πολλές νύφες επίσης που γενικά προτιμούν τα μαλλιά τους κοντά αλλά για τη βραδιά του γάμου τους θέλουν ένα νυφικό χτένισμα με μακριά μαλλιά επιλέγουν την λύση των extension με τρέσες ή τούφες. Οι τρέσες και οι τούφες extension από φυσική τρίχα έχει γίνει το απαραίτητο εργαλείο των κομμωτών ώστε να δημιουργούν εντυπωσιακά βραδυνά και νυφικά χτενίσματα και δίνουν στις νύφες με κοντά μαλλιά την επιλογή του μήκους και τη διαφορετικής εμφάνισης.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.