Top 10 συμβουλές νυφικού μακιγιάζ

Είτε εμπιστευτείτε το μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου σας σε επαγγελματία makeup artist είτε αποφασίσετε να δοκιμάσετε μόνη σας ένα είναι σίγουρο. Την ημέρα που θα ντυθείτε νύφη θέλετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Τα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας και να λάμψετε την μεγάλη ημέρα.

  1. Οι φωτογραφίες με flash τονίζουν τις ροζ αποχρώσεις, άρα βεβαιωθείτε ότι θα απλώσετε στο δέρμα σας foundation (βάση) κίτρινου τόνου. Ξεκινήστε γύρω απο τη μύτη και το στόμα όπου συνήθως υπάρχει ερυθρότητα και αναμίξτε το σε όλο το πρόσωπο.
  2. Βάλτε το concealer και το foundation (βάση) και τελειώστε με Sheer Finish Loose Powder για να αποκτήσουν μεγαλύτερη διάρκεια και να εξασφαλίσετε ότι το δέρμα θα φαίνεται ματ στις φωτογραφίες.
  3. Αν το φόρεμα σας έχει ανοιχτή λαιμόκοψη βάλτε Bronzing Powder στο λαιμό και το στήθος σας για λάμψη και πιο ζεστή απόχρωση.
  4. Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο eyeliner και mascara που θα αντέξουν τα δάκρυα απο συγκινήσεις και τον ιδρώτα.
  5. Μόλις τελειώσετε με το μακιγιάζ των ματιών σας, περάστε μια σκιά λάμψης ακριβώς κάτω απο τη γραμμή των φρυδιών. Θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίσουν. Στο τέλος περάστε μια ελαφριά ματ σκιά στην εξωτερική γωνία κάτω απο τη γραμμή των φρυδιών.
  6. Για μάγουλο βερίκοκο χρησιμοποιήστε 2 διαφορετικές αποχρώσεις blush. Αρχικά εφαρμόστε μια ουδέτερη απόχρωση κάτω απο τα μήλα, απο το όριο των μαλλιών και προς τα κάτω για να μαλακώσει ομαλά. Μετά περάστε μια πιο λαμπερή απόχρωση μόνο πάνω στα μήλα.
  7. Τα φυσικά και τα απαλά χρώματα σε κραγιόν και lip-gloss φαίνονται ξεπλυμένα στις φωτογραφίες γι αυτό επιλέξτε ένα χρώμα για τα χείλη ένα με δυο τόνους πιο έντονο απο αυτό που συνήθως φοράτε. Ροζ, τριανταφυλλί και δαμασκηνί είναι ιδανικές επιλογές για νυφικό μακιγιάζ.
  8. Για να κρατήσει το κραγιόν περισσότερη ώρα, σχηματίστε το περίγραμμα και γεμίστε τα χείλη με μολύβι χειλιών και μετά περάστε το κραγιόν σας.
  9. Έχετε μαζί σας συνεχώς ένα “κουτί πρώτων βοηθειών” με concealer, πούδρα, κραγιόν ή lip-gloss, μολύβι χειλιών, μαντηλάκια, καραμέλες για καθαρή αναπνοή και ένα μίνι κουτί ραψίματος (για άμεση διόρθωση ρούχων όπως ένα σκίσιμο ή ένα πεσμένο κουμπί).
  10. Περάστε καλά! Είναι η μέρα του γάμου σας και το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί!
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.