Τάσεις στα νυφικά παπούτσια 2010

Λένε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να έχουν πάρα πολλά παπούτσια, και οι περισσότεροι θα συμφωνούσαν! Οι ντουλάπες μας γεμίζουν με υποδήματα όλων των ειδών, από σέξι στιλέτα και χαριτωμένες flat μπαλαρίνες μέχρι ζεστές μπότες για το χειμώνα και άνετα παλιά παπούτσια.

Ποτέ δεν είναι δύσκολο να βρεθεί ένα πανέμορφο νέο ζευγάρι παπούτσια … έως ότου έρχεται η στιγμή που πρέπει να ψάξουμε για τα νυφικά παπούτσια που θα φορέσουμε την ημέρα του γάμου μας. Εκείνη τη στιγμή τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο!

Αυτά τα παπούτσια όχι μόνο πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια και να κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πανέμορφα, αλλά πρέπει να ταιριάζουν με το νυφικό, να είναι αρκετά άνετα για να φορεθούν όλη την ημέρα και να συμβαδίζουν με την τοποθεσία του γάμου και την εποχή. Σήμερα οι περισσότερες νύφες ψάχνουν επίσης για νυφικά παπούτσια που μπορούν να φορέσουν ξανά. Άρα τι να επιλέξουμε;

Ακολουθούν μερικές από τις πιο hot τάσεις γύρω από τα νυφικά παπούτσια.

Πλατφόρμες

Super ψηλά τακούνια μπορούν πλέον να φορεθούν με άνεση με την προσθήκη μιας πλατφόρμας στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Είναι ιδανική επιλογή για μικροκαμωμένες νύφες που θέλουν να δείξουν ανάστημα στον γάμο τους. Πολύ της μόδας αυτή τη στιγμή, αυτά τα παπούτσια δεν είναι για το δειλές νύφες ή για όσες δεν έχουν συνηθίσει να φοράνε ψηλά τακούνια. Φαίνονται καταπληκτικά με κοντά φορέματα κοκτέιλ, καθώς τα πόδια μοιάζουν σαν να συνεχίζονται για μέτρα, και με πολύ μακριά φορέματα που δίνουν την ψευδαίσθηση επιπλέον ύψους. Ωστόσο δεν είναι τα πιο άνετα παπούτσια για χορό, και δεν είναι πρακτικά για εξωτερικούς χώρους όπου μπορεί να βυθισθεί στο μαλακό έδαφος.

Χαριτωμένα flats 

Η προτεραιότητα για πολλές από τις σημερινές νύφες είναι να διασκεδάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ημέρα του γάμου τους, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι άνετες. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε το στυλ για την άνεση, ωστόσο, καθώς υπάρχουν πολλά όμορφα flats που μπορείτε να βρείτε. Από απλές μπαλαρίνες μέχρι διακοσμημένα σανδάλια, υπάρχουν πολλές επιλογές είτε τα θέλετε ως τα κύρια γαμήλια παπούτσια σας ή ως εφεδρικό ζευγάρι για όταν πονέσουν τα πόδια σας από τα ψηλά τακούνια! Τα flat είναι επίσης ιδανικά για γάμους σε παραλία και πάρτυ σε κήπους, καθώς θα είναι απίθανο γλιστρήσετε ή να βουλιάξουν τα πόδια σας φορώντας τα.

Στολισμός

Από απλά κλιπ λουλουδιών μέχρι εξωφρενικές κορδέλες και το φιόγκους, από απαλές υφασμάτινες πτυχές έως αστραφτερές καρφίτσες, φτερά και κρυστάλλινα διακοσμητικά σχέδια με Swarovski η τελευταία μόδα στον κόσμο των νυφικών υποδημάτων είναι ο στολισμός τους. Η τελευταία τάση για νυφικά φορέματα μικρότερου μήκους φέρνει τα παπούτσια στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να γίνονται όλο και πιο όμορφα και στολισμένα με μικρές η μεγάλες λεπτομέρειες.

Χρώμα 

Είναι ο γάμος σας, αρα θα πρέπει να φοράτε λευκό από την κορυφή μέχρι τα νύχια, σωστά; Οχι απαραίτητα! Ακριβώς όπως τα νυφικά φορέματα σε χρώματα, εκτός από λευκά κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην προτίμηση των νυφών (από παστέλ αποχρώσεις σε κόκκινο, ακόμη και μαύρο), έτσι και τα νυφικά παπούτσια σε διάφορες αποχρώσεις είναι η νέα μόδα. Μπορείτε να διαλέξετε από ένα απαλό τόνο παστέλ, ένα φωτεινό έντονο χρώμα ή σέξι μεταλλικές αποχρώσεις – ό, τι χρώμα σας αρέσει, θα υπάρχει το τέλειο παπούτσι για σας. Εάν έχετε διαλέξει ένα παραδοσιακό λευκό φόρεμα οποιοδήποτε χρώμα θα του ταιριάζει, και θα προσθέσει ένα φρέσκο, σύγχρονο στυλ στην εμφάνιση του γάμου σας.

Ο βασικός κανόνας για τα νυφικά παπούτσια του 2010 είναι … ότι δεν υπάρχουν κανόνες! Μπορείτε να φορέσετε ότι παπούτσια θέλετε.
Υπάρχουν μερικές συμβουλές ώστε να κάνετε την επιλογή σας με σύνεση όμως.

  • Θυμηθείτε να δοκιμάσετε τα παπούτσια με το νυφικό σας. Μπορεί να φαίνονται τέλεια μέσα στο κατάστημα, αλλά στη συνέχεια να έχουν λάθος στυλ ή χρώμα όταν τα δείτε με το φόρεμα που έχετε διαλέξει.
  • Επίσης, φορέστε τα αρκετές φορές στο σπίτι πριν από την ημέρα του γάμου σας για να μαλακώσει το υλικό και να μην σας πληγώσουν.
  • Τα καινούργια παπούτσια  ενδέχεται να έχουν πολύ ολισθηρές σόλες. Αν συμβαίνει αυτό με τα δικά σας προσπαθήστε να λειάνετε τα πελμάτων με τραχύ γυαλόχαρτο ή να τους κάνετε γραμμές με ένα ψαλίδι ώστε να μην κινδυνεύετε να γλιστρήσετε και να πέσετε στα σκαλιά της εκκλησίας.
  • Αν τα παπούτσια των ονείρων σας είναι πραγματικά άβολα τότε κάντε την είσοδό σας με αυτά και φορέστε τα κατά τη διάρκεια της τελετής και της φωτογράφησης και στη συνέχεια αλλάξτε τα με ένα ζευγάρι κομψά, αλλά και άνετα flat για να χορεύετε άνετα στη δεξίωση.

Πάνω απ ‘όλα, αγοράστε ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια που λατρεύετε, που μπορείτε να περπατήσετε με άνεση, και που θα αισθάνεστε τέλεια φορώντας ακόμη και μετά από μια ολόκληρη ημέρα ορθοστασίας και χορού στο γάμο σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχετε ένα τέλειο ζευγάρι παπούτσια για να φορέσετε ξανά και ξανά!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.