Ρολόι το απόλυτο δώρο για τον Κουμπάρο – Κουμπάρα

Ενώ το δώρο της κουμπάρας αρκετές φορές είναι εύκολο για τον κουμπάρο τις περισσότερες φορές οι επιλογές είναι περιορισμένες. Η provagamou.gr σε συνεργασία με το on-line shop bacario.com βρήκε πολύ όμορφα και επώνυμα ρολόγια τα οποία και μπορείτε να κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας. Το ρολόι είναι ένα κλασικό δώρο το οποίο ο κουμπάρος θα το φορέσει και θα το χαρεί και σαφώς θα το επαινεί λέγοντας ότι είναι δώρο από τον ζεύγος που στεφάνωσε.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα ρολόγια μπορεί να κοστίζουν από λογικές τιμές μέχρι απίστευτα υψηλές ανάλογα με την εταιρία, τα υλικά κατασκευής και τον αριθμό των ρολογιών που κατασκευάζονται. Για το λόγο αυτό θα σας προτείνουμε ρολόγια ανάλογα με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει ο καθένας για το δώρο του. Τα επώνυμα ρολόγια της bacario.com περιλαμβάνουν μάρκες όπως οι Breitling, Cartier, Chanel, Citizen, DKNY, Gucci, Longines, Montblanc, Tag Heuer, Tissot, Zenith και άλλες. Τα ρολόγια έρχονται με γραπτή εγγύηση από την  bacario.com και αποδεικτικό γνησιότητας.

Τιμές 0 – 100 €

Για την κουμπάρα: Skagen Swiss Black Leather

Σουηδικής κατασκευής, από ανοξείδωτο χάλυβα, με καθαρό ματ καντράν και μαύρο δερμάτινο λουράκι από την Ιταλία.

Για τον Κουμπάρο: Casio Edifice Chronograph

Φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα τόσο η case όσο και το μπρασελέ, με μαύρο καντράν, Χρονογράφο, είναι αδιάβροχο μέχρι το βάθος των 100 μέτρων.

Τιμές 100 – 200 €

Για την Κουμπάρα: Bulova Ladies Crystal

Επιχρυσωμένος ανοξείδωτος χάλυβας, και μπρασελέ, λευκό καντράν. Τόσο η case όσο και το μπρασελέ είναι διακοσμημένα με κρυστάλλους Swarovski. Ο μηχανισμός του είναι Quartz και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Invicta Sapphire Diver Chronograph

Φτιαγμένο από ανοξείδωτο χάλυβα τόσο η case του όσο και το μπρασελέ, με μπλε και κόκκινο χρώμα στην κορώνα του, μπλε καντράν και βίδα κάτω από την κορώνα. Φτιαγμένο κρύσταλλο ζαφειριού είναι αδιάβροχο μέχρι τα 200 μέτρα.

Τιμές 200 – 300 €

Για την Κουμπάρα: RSW Lady Liberty Single Diamond

Φτιαγμένο από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα στην case του, που συνδέεται με ένα κομψό πλέγμα με ρυθμιζόμενη πόρπη. Έχει ένα λευκό καντράν με τον αριθμό 12 για φόντο. Στο κούμπωμα του ρολογιού έχει ένα διαμάντι. Το κρύσταλλο του είναι από ζαφείρι, ο μηχανισμός του είναι Swiss Quartz και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Tissot T-Sport PRC 200

Με 39 χιλιοστά ανοξείδωτο χάλυβα case και μπρασελέ, και ασημένια κορώνα και άσπρο καντράν. Ο Κρύσταλλος του είναι από ζαφείρι, και ο μηχανισμός του είναι χρονογράφος Quartz, είναι αδιάβροχο μέχρι τα 200 μέτρα.

Τιμές 300 – 500 €

Για την Κουμπάρα: Movado Elliptica

Case από ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και το μπρασελέ, με μαύρο εσωτερικό καντράν, έχει κρύσταλλο κατασκευασμένο από ζαφείρι. Έχει μηχανισμό Swiss Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Citizen Eco-Drive Calibre 2100

Case από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και μπρασελέ, με Χρονογράφο και εσωτερικό μαύρο φόντο, έχει μετρητή μπαταρίας που απομένει, ξυπνητήρι, ένδειξη ημερομηνίας. Το κρύσταλλο του είναι ειδικό για να μην αντανακλά και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 200 μέτρα.

Τιμές 500 – 1000 €

Για την Κουμπάρα: Michele Coral Collection

Case από ανοξείδωτο χάλυβα 36 χιλιοστών, με ένα λευκό δερμάτινο λουράκι. Έχει λευκό καντράν, ένδειξη ημερομηνίας, εσωτερικά φέρει 43 διαμάντια (0,60 CTW). Το κρύσταλλο του είναι από ανθεκτικό ζαφείρι, ο μηχανισμός του είναι Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Tag Heuer Aquaracer

Case από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα και μπρασελέ με λευκό καντράν. Έχει ένδειξη ημερομηνίας και ο μηχανισμός του είναι Swiss Quartz. Ο κρύσταλλος του είναι από ανθεκτικό ζαφείρι και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 300 μέτρα.

Τιμές 1000 – 2500 €

Για την Κουμπάρα: Gucci 102 Mini G

Case από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα και ένα σατέν λουράκι σε πράσινο χρώμα του ωκεανού. Έχει ασημένιο καντράν και τόσο στην κορυφή όσο και στο πλάι της case έχει ένα σετ από 120 διαμάντια τα οποία συνολικά είναι ένα καράτι. Ο κρύσταλλος του είναι από ζαφείρι και ο μηχανισμός του είναι από Swiss Quartz. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Concord Saratoga

Case και Μπρασελέ από 18Κ χρυσό και ανοξείδωτο χάλυβα και ασημένιο εσωτερικό καντράν. Με προστατευμένη εσωτερική βίδα αλλαγής ώρας και διακριτική κορώνα 8 όψεων. Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι και φέρει ένδειξη ημερομηνίας. Ο μηχανισμός του είναι Swiss Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα.

Τιμές από 2500 – 5000€

Για την Κουμπάρα: Cartier Must 21

Case και μπρασελέ από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Η κορώνα του είναι επίσης από  χάλυβα και με χαραγμένους από χρυσό τους λατινικούς αριθμούς του ρολογιού. Ασημένιο καντράν με μπλε χρώματος δείκτες και εσωτερική επιχρυσωμένη κορώνα που φέρει τα λεπτά. Ο κρύσταλλος του είναι κατασκευασμένος από πολύ όμορφο μπλε ζαφείρι. Ο μηχανισμός του είναι Swiss Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Breitling Chronomat Evolution

Case και μπρασελέ από ανοξείδωτο χάλυβα, έχει χρονογράφο και κόκκινο εσωτερικό καντράν. Έχει ένδειξη ημερομηνίας, τόσο ο μηχανισμός αλλαγής ώρας και ημερομηνίας όσο και τα κουμπιά του χρονογράφου είναι προστατευμένα. Έχει κυρτό κρύσταλλο από ζαφείρι και ο μηχανισμός του είναι Self winding mechanical. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 300 μέτρα.

Τιμές 5000 – 7500 €

Για την κουμπάρα: Chanel J12 Automatic

Case και μπρασελέ από λευκό Hi-tech κεραμικό 38 χιλιοστών, με λευκό καντράν με 12 διαμάντια στη θέση των αριθμών που δείχνουν τις ώρες. Φέρει ένδειξη ημερομηνίας και συμπληρώνεται από μια λευκή hi-tech κορώνα. Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ζαφείρι και ο μηχανισμός του είναι Swiss Automatic. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 200 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Jaeger LeCoultre Reverso Grande Date

Case από ανοξείδωτο χάλυβα, και καφέ δερμάτινο λουράκι από αλιγάτορα. Αποτελείται από δυο κομμάτια, το εμπρός έχει ασημί καντράν, με ενδείξεις για την ώρα, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα και μια μεγάλη ένδειξη της ημερομηνίας κάτω αριστερά. Το πίσω μέρος αποτελείται από κρύσταλλο κατασκευασμένο από ζαφείρι το οποίο αποκαλύπτει το μηχανισμό, ο οποίος είναι Mechanical self wind. Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Τιμές από 7500 – 10000€

Για την κουμπάρα: Jacob & Co. Single Diamond

Case από ανοξείδωτο στιλβωμένο χάλυβα με δερμάτινο λουράκι. Η κορώνα του είναι ειδικά διαμορφωμένη για να φέρει διαμάντια (3.25ct.). Το καντράν του έχει πολλά διαφορετικά χρώματα. Έχει ένδειξη ημερομηνίας και διαθέτει 5 ζώνες ώρας, συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας ώρας, των τεσσάρων πιο ταξιδεμένων πόλεων της γης: New York, Los Angeles, Tokyo και Paris. Το λουράκι του ρολογιού μπορεί να είναι κόκκινο, κίτρινο, μαύρο ή μπλε. Έχει μηχανισμό Swiss, και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα. Πρέπει να προπαραγγελθεί.

Για τον Κουμπάρο: Girard-Perregaux Laureato Evo 3

Case και μπρασελέ από ανοξείδωτο χάλυβα, μαύρο καντράν με χρονογράφο, έχει στο πάνω μέρος του ένδειξη ημερομηνίας. Ο μηχανισμός του είναι Self-Winding. Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ζαφείρι και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα.

Τιμές από 10000 – 15000 €

Για την Κουμπάρα: Piaget Polo

Case και μπρασελέ από καθαρό χρυσάφι 18 Κ, 28 χιλιοστών. Ασημί καντράν με χρυσούς αριθμούς και δείκτες. Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ζαφείρι, ο μηχανισμός του είναι Swiss Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Patek Philippe Calatrava

Case φτιαγμένη από καθαρό χρυσό 18 Κ, 37 χιλιοστών με καφέ λουράκι από δέρμα κροκόδειλου. Επιχρυσωμένο καντράν και χρυσοί δείκτες της ώρας. Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ζαφείρι, ο μηχανισμός του είναι Manual Wind και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 25 μέτρα.

Τιμές  από 15000 – 20000 €

Για την Κουμπάρα: Piaget Dancer

Case και μπρασελέ από 18Κ λευκό χρυσό. Στο καντράν του (επίσης από λευκόχρυσο) έχει 12 διαμάντια στα σημεία που αναγράφονται κανονικά οι αριθμοί που δείχνουν τις ώρες. Σετ διαμαντιών υπάρχει και στην κορώνα του ρολογιού (0,4 CTW). Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ζαφείρι, ο μηχανισμός του είναι Swiss Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: Corum Golden Bridge

Case κατασκευασμένη από χρυσό 18 Κ και μαύρο λουράκι από δέρμα κροκόδειλου. Η Case πλαισιώνεται από διαμάντια full cut. Ο μηχανισμός του είναι Manual – Wind κατασκευασμένος κατά μήκος του ρολογιού  Αδιάβροχο μέχρι τα 30 μέτρα.

Τιμές από 20000 και πάνω

Για την Κουμπάρα: Patek Philippe Twenty4

Case και μπρασελέ φτιαγμένα από χρυσό 18Κ. Στην κορώνα φέρει 34 διαμάντια Top Wesselton (0,43 καράτια). Έχει λευκό καντράν με 10 διαμάντια στη θέση των ωρών, ο μηχανισμός είναι Ultra thin Quartz και είναι αδιάβροχο μέχρι τα 25 μέτρα.

Για τον Κουμπάρο: IWC Grande Complications

Case και μπρασελέ από Πλατίνα, έχει ασημί καντράν και χρονογράφο έχει ένδειξη για το πως είναι κάθε στιγμή το γέμισμα του Φεγγαριού, φέρει στο καντράν τετραψήφιο αριθμό που αναγράφει το έτος. Το κρύσταλλο του είναι κατασκευασμένο από κυρτό ζαφείρι και αποτελείται από 659 κομμάτια. Ο μηχανισμός του είναι μηχανικός και η παραγωγή του περιορίζεται στα 50 κομμάτια το χρόνο.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.