Νυφικό με χρώμα : 6 tips για να το επιλέξετε

Είτε είναι πρώτη φορά που ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλησίας, είτε η δεύτερη ή ακόμα και η τρίτη, η επιλογή του νυφικού είναι από τα αγχωτικά και δύσκολα μέρη του σχεδιασμού ενός γάμου για τις νύφες. Αν θα τηρήσετε το καταστατικό που ορίζει λευκό στους γάμους και γενικά τα καθιερωμένα είναι δική σας επιλογή αλλά να θυμάστε ότι το χρώμα του νυφικού σας λέει πολλά για την προσωπικότητά σας.

  • Επιλέξτε το νυφικό σας σε ένα χρώμα που ταιριάζει με την επισημότητα του γάμου σας. Εάν έχετε επιλέξει μια ανεπίσημη τελετή, μπορείτε να επιλέξετε ένα φόρεμα σε ένα χρώμα που είναι πιο παιχνιδιάρικο και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ενώ ένας επίσημος γάμος απαιτεί ένα φόρεμα σε ένα πιο παραδοσιακό χρώμα, όπως η κρεμ ή λευκό.


Νυφικό Vera Wang

  • Σκεφτείτε την τοποθεσία του γάμου σας και τον περιβάλλων χώρο όταν αποφασίζετε για το χρώμα, και προσπαθείστε να δημιουργήσετε αντίθεση. Ένα καθεδρικός ναός από μάρμαρο δεν θα αντισταθμίσει νυφικό σας, αν είναι κατασκευασμένο από  ψυχρό, φωτεινό, λευκό μετάξι.


Νυφικό Maggie Sottero

  • Αγκαλιάστε τα έθιμα των προγόνων ή της θρησκείας σας, επιλέγοντας ένα χρώμα νυφικό που είναι πιο παραδοσιακό. Για παράδειγμα, ενώ ένα κόκκινο φόρεμα θα μπορούσε να θεωρηθεί φανταχτερό για τα δυτικά πρότυπα, είναι ένα σύμβολο της τύχης και της ευτυχίας για νύφες από όλη την Ασία. Επίσης θα μπορούσατε να παντρευτείτε φορώντας την παραδοσιακή νυφική στολή του τόπου σας αν όλο το θέμα του γάμου σας είναι παραδοσιακό.

  • Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που παρέχονται στο χρώμα από το σύγχρονο ντιζάιν νυφικών με διακοσμητικά υφάσματα και κορδέλες. Μια μεγάλη μεταξωτή ζώνη ή κορδέλα στο χρώμα του γάμου σας μπορεί να είναι μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια που θα καθορίσει το κατά τα άλλα λευκό νυφικό σας.


Νυφικό Alfred Angelo

  • Επιλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο παστέλ φόρεμα με απαλά υφάσματα για έναν γάμο την άνοιξη. Με τη συνδρομή ενός ταλαντούχου φωτογράφου, αυτό το ύφος δίνει vintage αέρα τόσο τον γάμο σας όσο και στις φωτογραφίες που θα κρατήσετε από την μεγάλη σας ημέρα.


Νυφικό Vera Wang

  • Αποφασίστε τι είδους κοσμήματα θα φορέσετε την ημέρα του γάμου σας. Αν επιλέξετε κίτρινο χρυσό, έναν ανοιχτό χρυσό, λευκό φόρεμα θα ταιριάζει καλύτερα ενώ ένα γκριζωπό λευκό μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο σκηνικό για κοσμήματα από ασήμι και πλατίνα.

<

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.