Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams – μέρος 2

Δείτε ακόμα τη νέα Collection του Benjamin Adams για το 2010 με τις εκπληκτικές σειρές νυφικών παπουτσιών.

Σειρά Astor: Περιλαμβάνει διαχρονικά περίτεχνα παπούτσια μόνο για απαιτητικές νύφες. Με την πολυτέλεια που αναδεικνύεται από κάθε ένα από τους εκατοντάδες Κρυστάλλους Swarovski είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η συγκεκριμένη σειρά έγινε best seller από την πρώτη στιγμή που φτιάχτηκαν από τον Benjamin Adams. Τα Νυφικά σανδάλια Astor είναι λαμπερά, θηλυκά και πολύ sexy, σίγουρα είναι τα κατάλληλα για όποια νύφη θέλει να ξεχωρίσει.

Σειρά Zeta: Περιλαμβάνει καυτά, sexy και γεμάτα γοητεία νυφικά παπούτσια, εμπνευσμένα από τις σταρ του Χόλιγουντ. Εμπνευσμένα από ventage στυλ, έχουν σχεδιαστεί σε δυο σκέλη. Το μοντέρνο T-Bar αναδεικνύει τα όμορφα πόδια της νύφης για να βγουν οι φωτογραφίες όσο το δυνατόν καλύτερες, ενώ το πίσω μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από ένα λεπτό ψηλό τακούνι συνδεδεμένο με το υπόλοιπο παπούτσι με πολλούς διάσπαρτους κρυστάλλους Swarovski για μεγαλύτερη λάμψη έτσι ώστε να έχετε ένα νυφικό παπούτσι κατάλληλο για μια διασημότητα δηλαδή Εσάς!!!!

Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Winslet
Απόλυτα κομψά νυφικά παπούτσια είναι έτοιμα να συνοδεύσουν κάθε νυφικό φόρεμα. Φορέστε το σε λευκό ή Ιβουάρ μετάξι και αν είστε πιο τολμηρές συνοδεύεστε το με ένα μεγάλο κόκκινο ρουμπίνι. Το λευκό μετάξι είναι dyeable οπότε και τα διαφορετικά χρώματα γι αυτό το παπούτσι είναι αμέτρητα. Το τακούνι του έχει ύψος 7,9 εκατοστά. Κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο από καθαρό μετάξι και μαλακό δέρμα για να δίνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη άνεση.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Renee
Τα φλατ νυφικά παπούτσια συχνά αποτυγχάνουν όσον αφορά το στυλ και το σχεδιασμό. Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει η σειρά Renne με ένα πολύ μικρό τακούνι και αρκετούς κρυστάλλους στην επιφάνεια του παπουτσιού. Κάνουν το παπούτσι να είναι πολύ θηλυκό και όμορφο. Κάθε παπούτσι είναι χειροποίητο φτιαγμένο από καθαρό μετάξι και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Διαθέσιμο σε Ιβουάρ ή σε άσπρο dyeable χρώμα.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Zeta
Αυτό το λεπτό t-strap είναι το must για το 2010 και ο Benjamin Adams το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό με τους τέλεια τοποθετημένους κρύσταλλος Swarovski. Η ρυθμιζόμενη πόρπη στον αστράγαλο δημιουργεί την μεγαλύτερη δυνατόν άνεση. Το τακούνι έχει ύψος 8,6 εκατοστά. Το κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι για να δώσει την αίσθηση πολυτέλειας που του αξίζει και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Naomi
Ένα νυφικό παπούτσι που δίνει μια σύγχρονη ματιά με τους αστραφτερούς κρυστάλλους Swarovski και το χαριτωμένο τακούνι ύψους 6.3 εκατοστών. Πρόκειται για ένα χειροποίητο παπούτσι με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι και εσωτερική επένδυση με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση. Το λευκό ύφασμα είναι dyeable οπότε μπορεί να φορεθεί σε λευκό χρώμα ή όποιο άλλο εσείς επιλέξετε.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Bridget
Ένα εκπληκτικό σανδάλι με Πλατφόρμα και κρυστάλλους Swarovski που σχηματίζουν ένα λουλούδι. Το κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι για να δώσει την αίσθηση πολυτέλειας που του αξίζει και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Το τακούνι του έχει ύψος 10,8 εκατοστά. Το λευκό ύφασμα είναι dyeable οπότε μπορεί να φορεθεί σε λευκό χρώμα ή όποιο άλλο εσείς επιλέξετε.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Tyler
Ένα υπέροχα σχεδιασμένο Peep toe παπούτσι με έναν πανέμορφο φιόγκο στολισμένο με κρυστάλλους Swarovski. Το κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι για να δώσει την αίσθηση πολυτέλειας που του αξίζει και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Το τακούνι του έχει ύψος 8,2 εκατοστά. Το λευκό ύφασμα είναι dyeable οπότε μπορεί να φορεθεί σε λευκό χρώμα ή όποιο άλλο εσείς επιλέξετε.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Liza
Οι λεπτές πιέτες και ο όμορφος φιόγκος δίνουν σε αυτό το retro στυλ νυφικό παπούτσι ένα πολύ θηλυκό look. Το κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι για να δώσει την αίσθηση πολυτέλειας που του αξίζει και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Το τακούνι του έχει ύψος 8,6 εκατοστά. Το λευκό ύφασμα είναι dyeable οπότε μπορεί να φορεθεί σε λευκό χρώμα ή όποιο άλλο εσείς επιλέξετε.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Bisset
Ένα εκπληκτικό Peep toe, που κοσμείται με μια υπεροχή καρδιά φτιαγμένοι από λαμπερούς κρυστάλλους Swarovski. Το κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι για να δώσει την αίσθηση πολυτέλειας που του αξίζει και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Το τακούνι του έχει ύψος 8,9 εκατοστά. Το λευκό ύφασμα είναι dyeable οπότε μπορεί να φορεθεί σε λευκό χρώμα ή όποιο άλλο εσείς επιλέξετε.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Celine
Είτε το επιλέξετε σε λευκό ή Ιβουάρ αυτό το Peep toe θα δώσει στην ομορφότερη μέρα της ζωής σας ένα κλασικό στυλ. Η καρφίτσα με τους Swarovski κρυστάλλους είναι σήμα κατατεθέν του σχεδιαστή Benjamin Adams όπως είναι και το πολυτελές μετάξι εξωτερικά αλλά και το μαλακό δέρμα εσωτερικά που χρησιμοποιείται γι αν προσφέρει μεγαλύτερη άνεση. Το ύψος του τακουνιού είναι 6,3 εκατοστά.
Νυφικά Παπούτσια Benjamin Adams Σειρά Mansfield

Εμπνευσμένο από την δεκαετία του 1950 αυτό το Mansfield Peep toe συμπληρώνεται από ένα Κρύσταλλο Swarovski στο λουράκι και από μια αγκράφα. Το κάθε νυφικό παπούτσι είναι χειροποίητο με λευκό ή Ιβουάρ μετάξι για να δώσει την αίσθηση πολυτέλειας που του αξίζει και εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με μαλακό δέρμα για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη. Το τακούνι του έχει ύψος 8 εκατοστά. Το λευκό ύφασμα είναι dyeable οπότε μπορεί να φορεθεί σε λευκό χρώμα ή όποιο άλλο εσείς επιλέξετε.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.