Νυφικά παπούτσια 2011 – Όλες οι τάσεις

Τον εγκαταλείψατε, τρέχοντας με τα μαλλιά σας ξέπλεκα. Με το λευκό σας φόρεμα να ανεμίζει στο απαλό νυχτερινό αεράκι.. και ουπς το γοβάκι πιάστηκε στις σκάλες! Μικρές σταχτοπούτες, οι ψυχαναλυτές, θα σας έλεγαν, ότι δεν το αφήσατε τυχαία, γιατί ξέρετε ότι οι γόβες είναι για τον άνδρα, ότι το DNA για τους γενετιστές. Οι ψηλοτάκουνες γόβες μας, δεν είναι απλά ένα παπούτσι. Είναι κάλεσμα! Γι αυτό σα γυναίκες ξέρουμε, ότι οι νυφικές γόβες, δεν προορίζονται για να βολευτούμε και να ξεμπερδεύουμε. Αλλά για να κυριαρχήσουν σε όλο το γυναικείο σώμα. Βοηθάνε καλύτερα στο λίκνισμα της μέσης, ευθυγραμμίζουν την ισορροπία της σπονδυλικής μας στήλης, δίνουν ανάλαφρο αέρα στο γυναικείο κορμί, ενώ όσο περίεργο και να φαίνεται, τονίζουν ωραιότερα το γυναικείο μπούστο. Γι αυτό οι άνδρες ενστικτωδώς, τις εκτιμούν τόσο πολύ. Και τελικά, αν η επιλογή του νυφικού καθορίζει το στυλ του γάμου, τα νυφικά παπούτσια βάζουν την υπογραφή του!


Τα σημεία που πρέπει να προσέξετε!

Υπάρχει μια «μοιραία» σχέση ανάμεσα στο νυφικό και τα παπούτσια. Το ένα αναδεικνύει το άλλο και βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία μεταξύ τους, όταν είναι λίγο…αταίριαστα! Για παράδειγμα αν το νυφικό έχει περίπλοκο σχέδιο, το γοβάκι, πρέπει να εντυπωσιάζει με την απλότητα του. Αν αντίθετα το νυφικό είναι λιτό, τότε το παπούτσι πρέπει να είναι πιο “φλύαρο”.. Αν ανήκετε σε αυτήν τη περίπτωση, μπορείτε να παίξετε όσο θέλετε με τις στιλιστικές υπερβολές της γόβας αρκεί να ταιριάζουν με το ύφος του νυφικού. Το χρώμα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για την επιλογή των παπουτσιών σας. Το λευκό γοβάκι, δε σημαίνει ότι ταιριάζει με το λευκό νυφικό σας. Γιατί λευκό με λευκό διαφέρει. Πρέπει να δώσετε την ανάλογη προσοχή. Όσο για την τιμή τους, ποτέ μα ποτέ μην πονοκεφαλιάζετε για ένα κόστος που ξεπερνά τις δυνατότητες σας. Το παπούτσι δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβό, αλλά μονάκριβο για εσάς. Να σας «μιλήσει» αμέσως μόλις το δείτε. Να είναι το «δικό» σας γοβάκι. Αυτό που θα θέλατε να είχατε αφήσει στα σκαλοπάτια του παλατιού ώστε να σας θυμάται πάντα εκείνος.


Κάνουμε στάσεις στις τάσεις!

Για λουσάτη εμφάνιση!

Αυτή η τάση, είναι προορισμένη για να τραβάει τα βλέμματα. Στόχος της, το στόλισμα. Το λουσάτο στόλισμα! Στην διεθνή μόδα αναφέρεται ως embellishment και αν ήταν σταρ του σινεμά, θα ήταν σίγουρα, ή υπερστολισμένη Βίβιαν Λι στο «Όσα παίρνει ο άνεμος». Είναι από μόνα τους μια ξεκάθαρη αναφορά στην πολυτέλεια. Παγιέτες, στρας, πέρλες, αλλά και κρύσταλλα svarovski, δημιουργούν μια υπερπαραγωγή από μόνα τους και συνοδεύονται οπωσδήποτε από ένα «ήσυχο» νυφικό, όχι μόνο για να αναδειχθούν αλλά και να αναδείξουν!


Ζήτω το παρελθόν!

Οι φετινές τάσεις, προσφέρουν πολλές επιλογές. Μπορείτε να ανατρέξετε στο παρελθόν και να αγοράσετε ένα παπούτσι vintage. Η τάση yesteryear σας δίνει τρεις εναλλακτικές. Κάθε μια αναζητά τις κατάλληλες γάμπες αλλά και το ανάλογο γούστο. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε τα υπέρκομψα 30ς με την στρογγυλή μύτη, τα ανέμελα 70ς με το χοντρό τακούνι, αλλά και τα «αυτοκρατορικά» ankle boots με τα μπαρόκ στοιχεία που είναι σέξι, τολμηρά, επιβλητικά και προορίζονται για πολύ ιδιαίτερες γυναίκες.


Άνεση και κομψότητα!

Μία ακόμη τάση αποδεικνύει ότι το κάθε σχέδιο με τον κατάλληλο δημιουργό, προσαρμόζεται στις αισθητικές απαιτήσεις μας. Τα γεμάτα τακούνια προσδίδουν μοναδικότητα και μια αδιαμφισβήτητη θηλυκότητα για όσες θέλουν τη σιγουριά και την άνεση στον γάμο τους, χωρίς να στερούνται κομψότητας. Τα chunky παπούτσια που τόσο αγαπήθηκαν φέτος δεν είναι ανάγκη να τα στερηθείτε τη μέρα του γάμου σας, ειδικά αν έχετε την διάθεση να χορέψετε πολύ. Πάρα πολύ!


Θέλω χρώμα, τώρα!

Είστε τόσο πρωτοποριακή, ώστε βλέπετε την ομοιομορφία του λευκού σαν στολή; Σήμερα, η κυριαρχία του απόλυτα λευκού στην τελετή, ακολουθείται ως ένας σεβασμός στις παραδόσεις. Όμως αν θέλετε η αν σας αρέσει να σπάτε μικρά κατεστημένα, τότε τα χρωματιστά νυφικά παπούτσια, δημιουργήθηκαν για εσάς. Διάσημοι σχεδιαστές, πρότειναν ασημένιες η χρυσαφιές αποχρώσεις ενώ κάποιοι ακόμη τολμηρότεροι ,«βγήκαν» στις διεθνείς πασαρέλες με τα μοντέλα τους να στηρίζονται πάνω στο φλογερό και ατίθασο κόκκινο, στο αυτοκρατορικό μπλε η στο ακόμη τολμηρότερο μοβ πάνω σε σατέν «καμβά»!


Νύφη από μέταλλο και νύφη από βελούδο.

Αν αγαπάτε τα μέταλλα, τότε αυτή η χρονιά είναι η δική σας. Μέταλλα στα τακούνια, στο πλάι ή στη μύτη του παπουτσιού, δίνουν τον αέρα μιας σκληροπυρηνικής θυληκότητας χωρίς να αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες. Την τάση, έφερε ο πάντα εμπνευσμένος Emilio Pucci και η πρόταση του, υιοθετήθηκε αμέσως και από άλλους σχεδιαστές. Καιρός να βρείτε τον δικό σας!


Και για το τέλος, προτείνουμε την βελούδινη θηλυκότητα που έρχεται να εδραιωθεί με τις all time classic μυτερές γόβες των σταχτοπούτων όλου του κόσμου! Το νυφικό όνειρο, απογειώνεται με πραγματικά έργα τέχνης, που σας «προσκαλούν» από την βιτρίνα  ακόμα και σας προκαλούν για έναν ονειρεμένο γάμο. Τον δικό σας!

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.