Λουλούδια για τη δεξίωση

Όταν εξετάζετε την παρουσία ενός χώρου δεξιώσεων αυτό που συνήθως τραβά την προσοχή σας είναι η μουσική, η ατμόσφαιρα και οι υπέροχες μυρωδιές από φρεσκοκομμένα λουλούδια. Τα λουλούδια είναι ένα σημαντικό στοιχείο για όλους τους γάμους, καθώς ομορφαίνουν και δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο.

Για την κατασκευή διακοσμήσεων για δεξιώσεις γάμων συνήθως χρησιμοποιείται πρασινάδα, μπουμπούκια και άνθη. Το λευκό χρώμα είναι αυτό που προτιμούν στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν όμως και ζευγάρια που επιλέγουν αποχρώσεις του παστέλ, ροζ, πορτοκαλί ή ακόμα και κόκκινο ανάλογα με τα υπόλοιπα χρώματα της εκδήλωσης.

Τα τριαντάφυλλα είναι τα λουλούδια που χρησιμοποιούνται συνήθως σε γάμους, λόγω του αρώματος, της ομορφιάς τους αλλά και της πληθώρας των χρωμάτων που βγαίνουν. Όποιο κι αν είναι το χρώμα ή το θέμα του γάμου σας, είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει τριαντάφυλλο στο αντίστοιχο χρώμα.

Δημοφιλή λουλούδια είναι επίσης οι κρίνοι σε διάφορες αποχρώσεις και μεγέθη, οι ορχιδέες που προσφέρουν ανάλαφρη αίσθηση και κομψότητα όπως επίσης ήλιοι και ζίνιες σε πιο μοντέρνους ή μίνιμαλ στολισμούς. Σημασία έχει να έχετε μια καλή συνεργασία με τον ανθοπώλη σας και να κοιτάξετε μαζί τις δυνατότητες που σας προσφέρει το κάθε λουλούδι.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.