Ζευγάρι fun της APPLE παντρεύτηκε σε κατάστημα της εταιρίας

Μετά το iPhone ήρθε και το I…Do!!!

Τα προϊόντα της γνωστής αμερικανικής εταιρίας Apple φημίζονται εκτός από την καινοτομία τους, για την λατρεία που τους έχουν οι απανταχού χρήστες τους. Μετά το iPhone και το iPad, ήρθε και το I…Do. Λατρεία που συχνά αγγίζει τα όρια της υπερβολής, αν και αυτό που για πολλούς μοιάζει υπερβολή, για τον Τζος και την Τινγκ Λι είναι απλά ένα ακόμη επεισόδιο από την καθημερινότητα τους.

Το ζευγάρι -παθιασμένοι και οι δυο τους με τα γκάτζετ της Apple- τέλεσε το γάμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα κατάστημα της Apple στη Νέα Υόρκη περιτριγυρισμένο από προϊόντα της εταιρίας. Ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο ήταν ντυμένος με τζιν και μαύρο ζιβάγκο όπως συνηθίζει να εμφανίζεται στις παρουσιάσεις των νέων προϊόντων ο Στιβ Τζομπς διευθύνων σύμβουλος της Apple, διάβασαν τους όρκους τους από τα iPhone τους, και βέρες τους ήταν περασμένες σε καλώδιο ακουστικών ενός iΡod πρώτης γενιάς (συσκευή για αναπαραγωγή μουσικής και εικόνων).

Ο όρκοι που είπαν ο ένας στον άλλο ήταν διασκευή από γνωστές ατάκες του Στιβ Τζομπς, ενώ πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο για το γάμο ανέβηκαν αμέσως στο διαδίκτυο από έναν υπάλληλο του καταστήματος μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Ο γάμος έγινε χωρίς να υπάρχει επίσημη άδεια από την Apple, αλλά οι υπάλληλοι του καταστήματος δεν παρενέβησαν στην διαδικασία. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε σε ένα κατάστημα της Apple, έχει ξεκινήσει το μήνα του μέλιτος, πού μάλλον θα τον περάσουν στη Silicon Valley.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.