Έγκυος …πατέρας!

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τύπος της φωτογραφίας μας είναι και μάνα μαζί! Να ξετυλίξω το κουβάρι, όμως, για να μη σας μπερδεύω. Ο Thomas Beatie βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας πριν από δύο χρόνια, όταν έγινε ο πρώτος άντρας που έφερε στον κόσμο ένα παιδί. Μάλιστα, φαίνεται ότι αγάπησε όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Beatie και η σύζυγος του, Nancy, περιμένουν τον τρίτο τους απόγονο!

Ο Beatie γεννήθηκε γυναίκα και υποβλήθηκε σε επέμβαση αλλαγής φύλου όταν γνώρισε τη Nancy, πριν από περίπου 13 χρόνια, γιατί δεν ήταν νόμιμοι οι γάμοι μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Με αυτόν τον τρόπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nancy στο Όρεγκον, απολαμβάνοντας τα 1.100 ομοσπονδιακά δικαιώματα του γάμου! Η νομοθεσία της πολιτείας δεν θέτει σαν προϋπόθεση για την αλλαγή φύλου τη στείρωση και έτσι κράτησε όλα τα αναπαραγωγικά δικαιώματα. Η σύζυγός του δεν μπορούσε να κυοφορήσει. Όμως βρέθηκε λύση για να τεκνοποιήσει το ζευγάρι, καθώς έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις ανακάλυψαν ότι μπορεί να κυοφορήσει αυτός! Αποτέλεσμα; To 2007 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες του ενώ εγκυμονούσε και το ζευγάρι μίλησε λίγο αργότερα στην Oprah Winfrey (πού αλλού;) για την ιδιαίτερη ιστορία του.

Τον Ιούλιο του 2008, ο Thomas Beatie έφερε στον κόσμο μία κόρη, τη Susan, για την οποία το ζευγάρι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι το μικρό μας θαύμα». Έναν χρόνο αργότερα, με τη σύζυγο του Nancy υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους έναν γιο. Μάλιστα, και η δική μας Όπρα, η Τατιάνα Στεφανίδου, τον είχε φέρει πέρσι για να πει την ιστορία του και στους Έλληνες τηλεθεατές. Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή περιμένουν το τρίτο τους παιδί μέσα σε τρία χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι αυτόν τον μήνα, ακόμη ένας«άντρας», ο Scott Moore από την Καλιφόρνια, είναι έτοιμος να φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Να του ευχηθούμε και του Scott, λοιπόν, καλή λευτεριά και σύντομα τρίτεκνος και αυτός σαν τον Thomas Beatie!

ΠΗΓΗ: REAL NEWS

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.