Εντυπωσιακή άφιξη

Η νύφη είναι το επίκεντρο της ημέρας του γάμου και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Υπάρχουν βέβαια κάποια σημεία κλειδιά που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή της. Ένα από αυτά είναι και η άφιξή της στην εκκλησία ή το δημαρχείο. Όλοι οι καλεσμένοι είναι συγκεντρωμένοι και περιμένουν τη νύφη να φτάσει. Ο γαμπρός έχει πάρει τη θέση του και θα αντικρίσει την αγαπημένη του στολισμένη και απαστράπτουσα να βγαίνει από ένα εντυπωσιακό και στολισμένο αυτοκίνητο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε την ομορφιά σας, το νυφικό σας και παπούτσια που έχετε επιλέξει.

Φροντίστε το όχημα που έχετε επιλέξει να σας παρέχει άνετη έξοδο από το πίσω κάθισμα. Θυμηθείτε πως θα φοράτε ένα νυφικό και όγκο και μήκος μεγαλύτερο από οποιοδήποτε ρούχο έχετε φορέσει μέχρι τώρα. Το τελευταίο που θέλετε είναι να πιαστεί το νυφικό σας στα σημεία του αμαξιού και να σκιστεί πριν καν φτάσετε στον χώρο της τελετής. Υπενθυμίστε στον οδηγό του αμαξιού να έχει τραβήξει το κάθισμα που θα είναι μπροστά  σας όσο πιο πολύ γίνεται για να σας απελευθερώσει χώρο.

Φτάνοντας στην εκκλησία είναι μια μοναδική ευκαιρία να βγάλετε πολύ ωραίες φωτογραφίες, με τον φωτογράφο να σας τραβάει τόσο μέσα από το μισάνοιχτο τζάμι του αυτοκινήτου όσο και κατά την έξοδο σας από αυτό.  Γι’ αυτό το λόγο μη βιαστείτε, χαμογελάστε με άνεση και βγείτε από το νυφικό αμάξι ήρεμα και χαριτωμένα.  Όπως κάνουν όλες οι μεγάλες σταρ όταν βγαίνουν από τις λιμουζίνες τους για να αναδείξουν τις γάμπες τους, γυρίστε πλάγια στο κάθισμα και βγάλτε πρώτα τα πόδια σας και μετά τον κορμό και το σώμα σας.

Μια άλλη λεπτομέρεια που θα μπορούσατε να κανονίσετε είναι να υπάρχουν ροδοπέταλα στο διάδρομο ανάμεσα στο σημείο που θα σας αφήσει το νυφικό αυτοκίνητο και την είσοδο της εκκλησίας. Με αυτό τον τρόπο οροθετείται ο χώρος όπου θα κινηθεί το ζευγάρι και δημιουργείται ένα ωραίο φόντο για τις φωτογραφίες. Η πολυαναμενόμενη άφιξη της νύφης στην εκκλησία θα γίνει με τρόπο εντυπωσιακό και μαζί με το γαμπρό θα περπατήσουν μαζί προς την κοινή τους ζωή σε ένα δρόμο στρωμένο με λουλούδια.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.