Γραβάτα : το σωστό μήκος

Όπως όλα τα πράγματα έτσι και οι γραβάτες έχουν τα μυστικά τους. Η αγορά μιας ωραίας γραβάτας είναι μόνο το πρώτο βήμα, ο σωστός συνδυασμός με τα υπόλοιπα ρούχα σας, ο σωστός κόμπος και το ιδανικό μήκος ολοκληρώνουν την εμφάνιση του γαμπρού.

Κατά γενικό κανόνα, για όλους τους κόμπους γραβάτας, το ευρύτερο τμήμα της γραβάτας σας θα πρέπει να φτάνει σχεδόν στο ίδιο ύψος με το άνω άκρο της ζώνης σας, με την άκρη της γραβάτας να επεκτείνεται ελαφρώς κάτω από αυτό.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα στην προσπάθειά να δώσετε το σωστό μήκος είτε με το δέσιμο Windsor Knot ή το Half Windsor Knot, προσπαθήστε να αφήσετε το πλατύ άκρο να κρέμεται στο όσο πιο πολύ γίνεται στο βήμα 1 των οδηγιών αυτών των δεσιμάτων, έτσι ώστε όταν περνάει τα πλατύ άκρο πάνω από το στενό, ίσα που να μπορείτε να κρατήσετε το στενό άκρο. Αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερο μήκος, όταν τελικά δέσετε τον κόμπο.

Αν παρολαυτά έχετε ψηλό κορμό και θεωρείτε πως οι γραβάτες κανονικού μήκους δεν σας καλύπτουν θα μπορούσατε να αναζητήσετε γραβάτες με μεγαλύτερο μήκος. Σημασία έχει να βρείτε εκτός από το κατάλληλο χρώμα και ποιότητα και το ιδανικό μήκος για το σωματότυπο σας, ώστε τη μεγάλη ημέρα να είστε ο τέλειος και άψογα επιμελημένος γαμπρός.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.