Πρόταση Γάμου: 5 Ρομαντικά πράγματα που μπορείς να πεις την ώρα της πρότασης

Έχετε το δαχτυλίδι στο ένα χέρι και είστε γονατισμένοι στο πάτωμα. Ξέρετε όμως τι πρέπει να πείτε για να της κάνετε την πρόταση γάμου? “Θα με παντρευτείς ?” μοιάζει να είναι τόσο κοινότυπο.

Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο για να κάνει την πρόταση γάμου. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι μια ερώτηση. Εάν πραγματικά θέλετε να μείνει αξέχαστη η συγκεκριμένη στιγμή, πρέπει να ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να της κάνετε πρόταση.

    1.  Ποια είναι αυτή για σας;

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να πείτε είναι τι ακριβώς σημαίνει εκείνη για σένα. Δεν είναι απλά η κοπέλα σου. Θα πρέπει να της πεις όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο σημαντική για σένα. Τι είναι αυτό που άλλαξε στη ζωή σου εξαιτίας της…

   2. Ποιος αισθάνεσαι ότι είσαι, όταν είσαι μαζί της.

Τι είδους άνθρωπος έχεις γίνει από την μέρα που είσαστε μαζί. Τι έχει αλλάξει στην συμπεριφορά και στον τρόπο που σκέφτεσαι όταν είσαι μαζί της. Κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει ότι είχε κάποια επιρροή στη ζωή του ανθρώπου που είναι δίπλα της. Απλά σιγουρευτείτε ότι θα αναφέρεται μόνο τις θετικές επιρροές.

  3.  Τι επιφυλάσσει το μέλλον;

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να πεις όταν κάνεις πρόταση γάμου είναι τα σχέδια σου για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να πεις όλες τις λεπτομέρειες, αλλά θα ήταν υπέροχο αν μπορούσες να δώσεις μια γενική εικόνα του πως φαντάζεσαι το μέλλον μαζί της.

Αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο να πεις κάτι τέτοιο όταν κάνεις πρόταση γάμου, δίνεις την εντύπωση ότι έχεις σκεφτεί αρκετά και είσαι απολύτως σίγουρος για το μέλλον των δυο σας.

  4. Τι της υπόσχεσαι?

Μην της πεις τους χιλιοειπωμένους όρκους που λένε όλοι. Θα πρέπει να της μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου. Υποσχέσου της ότι θα μονοπωλεί…. το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης για όλη τη χρονιά εκτός από της περίοδο που έχει champion league. Μπορείς να είσαι αρκετά αστείος για να κάνεις τη συγκεκριμένη στιγμή πιο ανάλαφρη.

   5.  Πες της ότι την αγαπάς και ότι θα την αγαπάς περισσότερο κάθε μέρα.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι να της πεις ότι θα την αγαπάς για πάντα. Πες της ότι θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά μαζί θα αντιμετωπίσετε τα πάντα. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο γάμος, δυο άνθρωποι που αγαπιούνται και παλεύουν για να τα βγάλουν πέρα. Και όσο περισσότερο αγαπιούνται τόσο πιο εύκολο είναι.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να πείτε όταν κάνετε πρόταση γάμου. Δεν χρειάζεται να κρατάτε τις σημειώσεις σας στο χέρι, αλλά θα είναι καλύτερα αν έχετε οργανώσει τις σκέψεις σας πριν αφήσετε την καρδιά σας να πάρει τον λόγο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.