Γιατί να διαλέξετε κάλες (Calla Lilies) για το γαμήλιο μπουκέτο σας

Θέλετε να δείχνετε τέλεια την ημέρα του γάμου σας. Αν θέλετε μια απλή και συνάμα εντυπωσιακή εμφάνιση, τότε οι κάλες (Calla Liies) είναι τα κατάλληλα λουλούδια για εσάς.

Ο λόγος που τα Calla Lilies θεωρούνται τα καλύτερα λουλούδια για νυφικές ανθοδέσμες είναι διότι δεν κινδυνεύει το νυφικό σας να καταστραφεί από αυτά όταν τα κρατάτε, και αυτό γιατί δεν έχουν αγκάθια ή αιχμηρές άκρες, οπως κάποια τριαντάφυλλα, που θα μπορούσαν να χαλάσουν το νυφικό σας ή να πληγώσουν τα χέρια σας.

Τα Calla Lilies είναι ιδανικά για τους γάμους στους οποίους ακολουθεί φωτογράφηση μετά την τελετή. Τα Calla Lilies έχουν την δυνατότητα να κατακρατούν την υγρασία για αρκετές ώρες, οπότε και δεν θ’ ανησυχείτε για το αν θα μαραθεί η νυφική ανθοδέσμη σας.

Εάν ο γάμος σας γίνεται άνοιξη ή καλοκαίρι η νυφική ανθοδέσμη δεν θα σας στοιχίσει πολύ μιας και είναι η καλύτερη εποχή για τις κάλες (Calla Lilies).

Οι κάλες (Calla Lilies) υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά χρώματα οπότε μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για να συνδυαστεί με το νυφικό αλλά και το θέμα του γάμου σας αλλά και την τοποθεσία του.

Αν ο γάμος γίνετε σε νησί, οι λευκές κάλες (Calla Lilies) είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν προγραμματίζετε τον γάμο σας σε κήπο ένας συνδυασμός χρωμάτων από λευκές, κίτρινες και ροζ κάλες (Calla Lilies) είναι ιδανικός για να δώσουν ένταση και χρώμα στην παρουσία σας.

Αν ο γάμος σας είναι το φθινόπωρο κάλες (Calla Lilies) μπορντό ή πορτοκαλί χρώματος θα είναι τέλειες για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αν πάλι ο γάμος σας είναι το χειμώνα ή τα Χριστούγεννα κάλες (Calla Lilies) κόκκινου χρώματος θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορείτε ακόμα με μια μείξη κόκκινου και άσπρου χρώματος να δημιουργείστε ένα νυφικό μπουκέτο για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου σχεδιάζετε να παντρευτείτε. Γι αυτό θυμηθείτε τις κάλες (Calla Lilies) όταν θα παραγγείλετε το νυφικό σας μπουκέτο αφού μπορείτε με χαμηλό κόστος να έχετε ένα εντυπωσιακό μπουκέτο οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.