Βιβλίο ευχών: καλωσόρισμα με στιλ!

Τα τελευταία χρόνια, το εναρκτήριο κοκτέιλ έγινε must για κάθε γαμήλια δεξίωση που σέβεται τον εαυτό της και τους καλεσμένους της. Ωστόσο, ο ρόλος του παρέμεινε αμήχανος καθώς κανείς δεν κατάλαβε ποτέ τι ωφελεί αυτή η ανάμιξη των καλεσμένων πριν την τελική τους τακτοποίηση στα τραπέζια. Με άλλα λόγια, το να προσφέρει κανείς ένα κοκτέιλ στο πόδι στους καλεσμένους πριν τη δεξίωση είναι το καλύτερο δυνατό καλωσόρισμα;


Και τότε, κάποιος εμπνεύστηκε την ιδέα του βιβλίου των ευχών. Η αλήθεια είναι ότι ένα βιβλίο ευχών δίνει άλλη ζωντάνια στο καλωσόρισμα μιας δεξίωσης αφού βάζει τους καλεσμένους στο παιχνίδι και τους κάνει να αισθανθούν μοναδικοί. Επίσης, σας αφήνει παρακαταθήκη ένα βιβλίο που πάντα θα ξεφυλλίζετε με συγκίνηση και γλυκιά νοσταλγία αφού οι ευχές –ειδικά οι γραπτές- μόνο καλοτυχία και θετική ενέργεια φέρνουν στη ζωή μας.


Ορίστε κάποιες ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε για να καλωσορίσετε πρωτότυπα τους καλεσμένους σας και να αποσπάσετε τις πιο θερμές ευχές τους.

    • Στολίστε ένα τραπέζι με φρέσκα λουλούδια και κορνίζες με φωτογραφίες από την μέχρι τώρα κοινή σας ζωή με τον καλό σας. Είστε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι-δείξτε το στους καλεσμένους σας. Οι φωτογραφίες θα τους βάλουν όλους σε ρομαντικό mood και θα τους ωθήσουν να γράψουν εμπνευσμένα στο βιβλίο των ευχών.

    • Βάλτε κάποιον να φωτογραφίζει τους καλεσμένους σας την ώρα που υπογράφουν στο βιβλίο των ευχών με μια απλή ψηφιακή μηχανή. Μετά το γάμο, προσθέστε την ημερομηνία του γάμου στις φωτό και στείλτε τις ψηφιακά στους καλεσμένους σας γράφοντας «ευχαριστούμε θερμά για τις τόσο όμορφες ευχές σας».

    • Αντί για βιβλίο ευχών, επιλέξτε ένα πιο πρωτότυπο καλωσόρισμα. Βάλτε έναν ασημένιο δίσκο σερβιρίσματος στην είσοδο και ζητήστε από κάθε καλεσμένο σας να χαράξει μια ευχή και την υπογραφή του πάνω στο δίσκο, χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο για χάραξη (μοιάζει με στιλό και το κόστος του είναι σχετικά μικρό). Κρατήστε τον δίσκο και στολίστε με αυτόν την κρυσταλιέρα στο σαλόνι σας.

  • Επειδή κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να γράψουν πρωτότυπες ευχές, χρησιμοποιήστε το δερματόδετο βιβλίο ευχών σαν λεύκωμα. Σημειώστε δυο τρεις ερωτήσεις που θέλετε να απαντήσουν οι καλεσμένοι σας και την επομένη διαβάστε με αγωνία τι σας απάντησαν.

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.