Αξίζετε μια λιμουζίνα!

Σας αρέσει η χλιδή. Η ομορφιά της πολυτέλειας. Θέλετε να απολαμβάνετε το περιττό και όχι το αναγκαίο. Απολαύστε την έλευση στον γάμο σας πηγαίνοντας με την limo των ονείρων σας. Καθίστε αναπαυτικά στο άνετο σαλόνι της και ακούστε τον ήχο της σαμπάνιας να σκάει, καθώς θα βλέπετε τον κόσμο να περνάει πίσω από τα ινκόγκνιτο τζάμια. Δείτε πως θα αποκτήσετε την prive μετακίνηση σας.


Πότε πρέπει να ψάξω;

Αν το όνειρο σας είναι να πάτε με λιμουζίνα στο γάμο, μην περιμένετε την τελευταία στιγμή. Πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε,τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες πριν. Εξάλλου το θέμα δεν είναι να κλείσετε απλά μια λιμουζίνα αλλά αυτήν που θέλετε. Η αναζήτηση για το κατάλληλο αυτοκίνητο για σύγκριση τιμών και παροχών, θα διαρκέσει μια εβδομάδα.


Πως διασφαλίζομαι;

Σε όποια εταιρεία ενοικιάσεως και αν καταλήξετε προσέξετε να είναι αξιόπιστη, να έχει χρόνια στον χώρο και να υπογράψει μαζί σας συμβόλαιο με το οποίο θα διασφαλίζονται όσα συμφωνήσατε. Μόλις καταλήξετε, το επόμενο βήμα είναι να δώσετε μια προκαταβολή για να κλείσετε την συμφωνία.


Με τι κριτήριο θα διαλέξω τη limo μου;

Η αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου είναι δουλειά της εταιρείας. Εννοείται ότι θα σας παρέχει ασφάλεια και άνεση. Εσείς θα κοιτάξετε η λιμουζίνα σας, να ταιριάζει με το ύφος του γάμου σας. Κάθε εταιρεία αυτοκινήτου, έχει διαφορές στο στυλ. Όμως επειδή η limo κάνει από μόνη της Χόλυγουντ, προσοχή στα στολίδια της. Δεν χρειάζεται υπερβολικές ανθοσυνθέσεις.

  • Για καλοκαιρινούς και ρετρό γάμους.

Μπορείτε να διαλέξετε την λύση του κάμπριο αν ο γάμος σας γίνεται μια ηλιόλουστη μέρα. Αν πάλι ο γάμος σας είναι αριστοκρατικός και ρομαντικός δεν έχετε ως μοναδική επιλογή τη λιμουζίνα, αλλά και αυτοκίνητα αντίκες που προορίζονται για γάμους.

  • Η πρώτη βόλτα.

Μετά την τέλεση του μυστηρίου, μια ρομαντική βόλτα στην πόλη με τη συνοδεία σαμπάνιας είναι η ωραιότερη εκδοχή για να αρχίσετε την πρώτη μέρα της καινούργιας σας ζωής.Με επιπλέον χρέωση η λιμουζίνα μπορεί να σας μεταφέρει στο αεροδόμιο για το γαμήλιο ταξίδι και να σας παραλάβει κατά την επιστροφή.

  • Οι υποχρεώσεις της εταιρείας.

Εφ όσον προσλάβετε επαγγελματία οδηγό, είναι υποχρεωμένος να πάει το αυτοκίνητο για τον ανθοστολισμό του. Η τιμή της μικτής οδικής ασφάλειας, δεν χρεώνεται επιπλέον στο ζευγάρι. Συνυπολογίζεται μαζί με την τιμή της ενοικίασης και δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα. Επίσης μπορείτε να απαιτήσετε να σας φέρουν το αυτοκίνητο και εκτός πόλης εάν ο γάμος σας δεν γίνεται στο κέντρο της αλλά απόκεντρα. Και βέβαια εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα, μπορείτε να κρατήσετε το αυτοκίνητο για όσες μέρες θέλετε.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.