5 νυφικά μακιγιάζ για ξανθές νύφες

Το νυφικό μακιγιάζ δεν είναι τα ίδιο για όλες. Τα στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο είναι το χρώμα του δέρματος αλλά κυρίως των μαλλιών. Για παράδειγμα, οι ξανθές νύφες θα πρέπει να υιοθετήσουν συγκεκριμένα tips στο νυφικό μακιγιάζ τους εάν θέλουν να ξεχωρίσουν εκείνη τη μέρα. Τα παρακάτω θα σε βοηθήσουν.

Η λάμψη στο πρόσωπο είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις του μακιγιάζ γενικά. Αν όμως σκοπεύεις να ντυθείς νύφη και είσαι ξανθιά, η λάμψη θεωρείται απαραίτητο συστατικό για εσένα. Ξεκίνα με απαλή βάση και κουφετί ρουζ και μην ξεχάσεις τα έντονα φρύδια. Πρόσθεσε μαύρη μάσκαρα και απαλή χρυσή σκιά ματιών. Το shimmer στα μάγουλα και στο καπάκι των ματιών ολοκληρώνει ιδανικά το μακιγιάζ.

Το λίγο και φυσικό μακιγιάζ είναι πάντα η καλύτερη λύση, ειδικά αν η νύφη είναι νεαρή σε ηλικία. Τονίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου και δεν βγαίνεις υπερβολική. Χρειάζεσαι ελάχιστη βάση για κάλυψη ατελειών, έντονα φρύδια, αρκετή μάσκαρα και απαλά ροζ χείλη.

Το κόκκινο κραγιόν σε ανοιχτή ή φωτεινή απόχρωση είναι το πιο θηλυκό καλλυντικό και μία ξανθιά νύφη γίνεται η απόλυτη femme fatale με αυτό το beauty look. Μην το παρακάνεις με το νυφικό μακιγιάζ και βάλε απλά μπόλικη μαύρη μάσκαρα, λευκή σκιά ματιών για ξεκούραστο βλέμμα και σκούρα έντονα φρύδια.

Αν υπάρχει ένα χρώμα που ταιριάζει στις ξανθές γυναίκες, αυτό είναι το ροζ. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι το ποια απόχρωση θα διαλέξεις για τη δική σου επιδερμίδα. Το παστέλ ή κουφετί είναι πασαρτού για το νυφικό μακιγιάζ για ξανθές και θα το βάλεις σε ματ σκιά ματιών, ρουζ και πολύ απαλό κραγιόν ώστε να μην είναι άχρωμα τα χείλη σου.

Το ροδακινί χρώμα σε σκιά ματιών κλέβει τις εντυπώσεις στο νυφικό μακιγιάζ και τονίζει περισσότερο το ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Τράβηξε την εξωτερική γωνία του ματιού για γατίσιο βλέμμα και βάλε διάφανο gloss για πιο juicy χείλη. Ολοκλήρωσε με ένα νυφικό χτένισμα με στεφάνι που αφήσει το πρόσωπο ανοιχτό.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.