5 chic προτάσεις για καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ

Έφτασε η εποχή όπου λαμβάνουν χώρα οι περισσότεροι γάμοι της χρονιάς κι εσύ προσπαθείς να ανακαλύψεις ποιο καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ είναι αυτό που σε κολακεύει και σε αναδεικνύει περισσότερο. Εμείς δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις chic επιλογές γιατί είναι σταθερή αξία και δεν είναι ποτέ too much για μία νύφη.

Φυσικό νυφικό μακιγιάζ

Λέμε ναι στη φυσικότητα και την απλότητα γιατί μας κάνει να δείχνουμε όμορφες, λαμπερές και άκρως καλοκαιρινές. Επένδυσε σε πιο ροζ αποχρώσεις για σίγουρο αποτέλεσμα με απαλά χείλη, λίγο ρουζ και ελάχιστη σκιά ματιών. Τόνισε τα φρύδια σου και βάλε μπόλικη μάσκαρα.

Νυφικό μακιγιάζ με διακριτική λάμψη

Το shimmer μπορεί να γίνει το πιο σημαντικό προϊόν ομορφιάς στον καλοκαιρινό γάμο σου. Φρόντισε να έχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα καλύπτοντας τις ατέλειές σου αλλά χωρίς να βάλεις πολλή ποσότητα makeup. Τόνισε τα μάτια σου με μαύρη μάσκαρα, απαλή καφέ σκιά και nude χείλη με απαλό πορτοκαλί χρώμα. Βάλε shimmer στα μάγουλα και στην περιοχή Τ.

Νυφικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

To κόκκινο χρώμα στα χείλη δεν είναι συνηθισμένη επιλογή σε γαμήλιο μακιγιάζ, παρόλα αυτά υπάρχουν πολλές γυναίκες που λατρεύουν αυτό το χρώμα αρκεί να ταιριάζει στον τύπο και την επιδερμίδα τους. Ισορρόπησε το μακιγιάζ με απαλή καφέ σκιά, έντονα φρύδια και πολύ απαλό ροδακινί ρουζ.

Καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ με σκούρο κραγιόν

Μπορείς να βάλεις πιο σκούρες αποχρώσεις στον καλοκαιρινό γάμο σου, αρκεί να ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου και να είναι σε σωστή ποσότητα. Βάλε σκούρο κόκκινο κραγιόν σε ματ στιλ και σκούρα καφέ σκιά στα μάτια. Μην ξεχάσεις να τονίσεις τα πυκνά φρύδια σου και να βάλεις μπόλικη μαύρη μάσκαρα.

Νυφικό μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις

 

Το πιο chic νυφικό μακιγιάζ όμως είναι αυτό που περιλαμβάνει γήινες αποχρώσεις αλλά αρκετή φυσικότητα. Κάνε χείλη σε απαλό κόκκινο ή μωβ χρώμα και βάλε απαλό ροζ ρουζ στα μάγουλα. Κάνε έντονα φρύδια γεμίζοντας τα κενά με μολύβι και άπλωσε καφέ σκιά ματιών στο καπάκι. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να βάζεις ελάχιστη ποσότητα από όλα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.