Χτενίσματα για την μητέρα του γαμπρού

Αν και την ημέρα του γάμου, τα μάτια είναι στραμμένα στη νύφη και στον γαμπρό, όλοι μας παρατηρούμε και τις μητέρες. Παρ’ όλο που τα παιδιά τους έχουν μεγαλώσει και κάνουν την δική τους οικογένεια, αυτές δείχνουν υπέροχες. Σπουδαίο ρόλο παίζουν τα ρούχα που θα φορέσουν αλλά και κυρίως το χτένισμά τους. Δείτε λοιπόν μερικά χτενίσματα για την μητέρα ώστε να δείχνετε μικρότερη και ταυτόχρονα να αναδεικνύετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να σηκώσετε τα μαλλιά σας σε ένα γλυκό updo, αφού πρώτα τα έχετε χτενίσει σε μπούκλες. Αφήστε λίγες αφέλειες κάτω και αναδείξτε με αυτόν τον τρόπο το βάψιμό σας αλλά και το φόρεμά που έχετε επιλέξει.

Ένα άλλο χτένισμα που είναι ιδανικό για τη μητέρα του γαμπρού θυμίζει κάτι από το παρελθόν. Σχηματίστε με το ψαλίδι ρετρό μπούκλες και ανασηκώστε τη φράντζα σας ώστε να πετύχετε ένα look που έρχεται από την δεκαετία του ’40. Έμπνευσή σας μπορεί να αποτελέσει το κομψό χτένισμα της Julie Bowen πριν δύο χρόνια στις Χρυσές Σφαίρες, η οποία συνδύασε το χτένισμα με ουδέτερες αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

Για έναν εξωτερικό γάμο, την άνοιξη, μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε ένα αυστηρό chignon. Μην αφήσετε καμία αφέλεια κάτω. Στολίστε τα μαλλιά σας με ένα μεγάλο λουλούδι, παρόμοιο με αυτά της διακόσμησης και του μπουκέτου της νύφης.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάτι πιο κοντά στο φυσικό σας look αφήνοντας τα μαλλιά σας λυτά και δίνοντας σχήμα στις άκρες τους, σαν απαλές μπούκλες. Δώστε όγκο στην κορυφή του κεφαλιού καθώς και στην φράντζα σας και τονίστε τα μάτια σας ώστε να δείξει υπέροχο το χτένισμά σας. Είναι σίγουρο πως θα είστε η πιο όμορφη μητέρα γαμπρού ever!

Τέλος, δοκιμάστε ένα πιο κοντό κούρεμα και δώστε του όγκο ενώ ταυτόχρονα θα αφήσετε λίγες αφέλειες να ακουμπούν το πρόσωπο. Συνδυάστε το hairstyle αυτό με μακριά εντυπωσιακά σκουλαρίκια και δείξτε πανέμορφες!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.