Ιδέες για νυφικό χτένισμα με κόσμημα

Το νυφικό χτένισμα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης της νύφης. Πρέπει να ταιριάζει με το θέμα του γάμου, το στυλ του νυφικού καθώς και το μακιγιάζ. Μία ωραία ιδέα είναι να δοκιμάσετε όμορφα ρομαντικά χτενίσματα χρησιμοποιώντας ένα γλυκό κόσμημα. Δείτε μερικές ιδέες ώστε να χρησιμοποιήσετε τα κοσμήματα των μαλλιών με απόλυτη επιτυχία στο νυφικό χτένισμα σας και απλώς λάμψτε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας!
Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις για το μακιγιάζ σας ώστε να πετύχετε το τέλειο natural look. Το βάψιμο αυτό ταιριάζει με ένα απλό χτένισμα με χαλαρές μπούκλες. Μαζέψτε τα μαλλιά στη μέση και φορέστε ένα κομψό κόσμημα στο μέτωπο. Συνδυάστε με stud σκουλαρίκια και εντυπωσιάστε τους πάντες!

Τα κοσμήματα για τα μαλλιά μπορούν να δώσουν στο ντύσιμό μας μία υπέροχη μποέμικη νότα. Συνδυάστε μία χρυσή αλυσίδα με σχέδιο με μία πλεξούδα ψαροκόκαλο και απαλό μακιγιάζ. Το στυλ αυτό θα αναδείξει το στράπλες νυφικό που θα φορέσετε στον υπέρτατο βαθμό.

Εάν το θέμα του γάμου σας θα είναι vintage, φορέστε ένα γλυκό κόσμημα στα μαλλιά με όμορφες λεπτομέρειες. Χτενίστε τα μαλλιά σας σε ένα χαλαρό chignon και αφήστε λίγες αφέλειες. Τελειοποιήστε το look με ένα έντονο κραγιόν σε φούξια ή κόκκινη απόχρωση. Το νυφικό σας, το οποίο θα φέρει έναν αέρα εποχής, θα δείξει υπέροχο και είναι σίγουρο πως οι φωτογραφίες του γάμου σας θα είναι καταπληκτικές.

Για ένα πιο χαριτωμένο girlish στυλ στον γάμο σας, μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε μπούκλες και να τα σηκώσετε ψηλά. Ισιώστε την φράντζα σας και τις αφέλειες σας και τελειοποιήστε το στυλ με μία γλυκιά στέκα με φιόγκο από στρας.

Τέλος, μη διστάσετε να μιμηθείτε το στυλ της ταινίας Great Gatsby. Χτενίστε τα κοντά μαλλιά σας σε μπούκλες με τα ρολά και φορέστε ένα εκκεντρικό κόσμημα στα μαλλιά σας. Εφαρμόστε κόκκινο κραγιόν στα χείλη και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσετε τους πάντες!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.