Τα καλύτερα νυφικά χτενίσματα με πέπλο

Ειλικρινά πιστεύουμε το νυφικό χτένισμα αποτελεί πρόκληση για μία μέλλουσα νυφούλα. Η χρήση του πέπλου δυσκολεύει την κατάσταση και η κοπέλα ψάχνει συνεχώς κάποια λύση ώστε να αναδείξει τα μαλλιά της αλλά και το πρόσωπό της. Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας διότι υπάρχει λύση. Δείτε τα παρακάτω χτενίσματα με πέπλο και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο.
Εάν το στυλ του γάμου σας θα είναι χαλαρό και μποέμικο, τότε μπορείτε να χτενίσετε τα μαλλιά σας σε μία περίτεχνη πλεξούδα. Ιδανική επιλογή αποτελεί το ψαροκόκαλο. Αφήστε αφέλειες και φράντζα και δέστε ένα γλυκό στεφάνι στο κεφάλι σας. Από το στεφάνι αυτό μπορεί να στηρίζεται το πέπλο σας.

Πόσο ρομαντικό είναι το παρακάτω χτένισμα! Χτενίστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό updo και στολίστε το με ένα ιβουάρ λουλούδι. Το πέπλο σας θα στηρίζεται στο updo, το οποίο θα προσφέρει όγκο και στυλ. Δοκιμάστε το εάν ο γάμο σας θα είναι απλός και ταυτόχρονα κομψός. Είναι σίγουρο πως θα δείξετε υπέροχη!

Εξίσου ρομαντικές είναι και οι χαλαρές μπούκλες. Δώστε ανέμελο χαρακτήρα στο νυφικό χτένισμα σας και μαζέψτε λίγες τούφες ώστε να στηρίξετε το πέπλο. Το χτένισμα αυτό απαιτεί μακριά μαλλιά, συνεπώς ξεκινήστε από τώρα το μάκρεμα!

Τα μακριά σας μαλλιά μπορείτε επίσης να τα σηκώσετε ψηλά, αφού πρώτα τα έχετε χτενίσει σε γλυκές μπούκλες. Τοποθετήστε ασημί αξεσουάρ για περισσότερη κομψότητα και στηρίξτε το πέπλο από πίσω, κάτω από τις μπούκλες. Δώστε όγκο σε κάθε σημείο των μαλλιών και είναι σίγουρο πως θα κλέψετε την παράσταση!

Τέλος, για έναν απλό και λιτό γάμο στην παραλία χτενίστε τα μαλλιά σας σε πολύ απαλές μπούκλες. Ένα στεφανάκι στα μαλλιά θα δίνει στυλ και ταυτόχρονα θα συγκρατεί το πέπλο σας.

Βρείτε το νυφικό χτένισμα που σας ταιριάζει και δείξτε πανέμορφη την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.