Αισθησιακές προτάσεις για νυφικά εσώρουχα

Η ημέρα του γάμου θα γίνει μία από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σου και σίγουρα προετοιμάζεσαι καιρό γι αυτό. Εκτός από τις προσκλήσεις, τις μπομπονιέρες, τις λεπτομέρειες της δεξίωσης και την εκκλησία, σαν κορίτσι που είσαι, θέλεις να επιλέξεις το τέλειο φόρεμα για το μεγάλο γεγονός. Εξίσου όμως σημαντικό είναι και το τι θα φορέσεις… κάτω από το νυφικό. Η σωστή επιλογή των εσωρούχων θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα είναι το πρώτο ‘δώρο’ που θα κάνεις στον άντρα σου αφού παντρευτείτε.
Εμπνεύσου από τις προτάσεις μας και επίλεξε τα νυφικά εσώρουχα που σου αρέσουν περισσότερο.

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα ψηλόμεσα εσώρουχα ανήκουν στα top trends της φετινής χρονιάς. Η λευκή δαντέλα είναι απίστευτα sexy και σε κολακεύει ακόμα περισσότερο αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Επίσης, αν σκοπεύεις να βάλεις ένα vintage νυφικό, δεν θα μπορούσες να διαλέξεις κάτι ιδανικότερο από αυτό.

Το λευκό top σε στιλ κορσέ που δένει στην κάλτσα είναι μία κλασική διαχρονική επιλογή για νυφικά εσώρουχα. Συν τοις άλλοις, ο κορσές βοηθά και στο πώς θα δείχνει πάνω σου το νυφικό, αφού σφίγγει ελαφρώς και τονίζει τη μέση αλλά και το μπούστο.

Μπορείς να επιλέξεις ένα λευκό αέρινο νυχτικό για τη νύχτα του γάμου. Άσε που γίνεται και καλοκαιρινό νυφικό ή ένα απλό maxi dress. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου.

Mην πεις όχι στην καλτσοδέτα. Είναι ένα παραδοσιακό νυφικό garment και δίνει μία τσαχπινιά στο στιλ σου. Επίλεξε μία δαντελένια ή μία καλτσοδέτα που να περιλαμβάνει δαντέλα, σατέν και πέρλα όπως αυτή στη φωτογραφία.

Είναι μία από τις περιστάσεις όπου αξίζει να επενδύσεις σε εσώρουχα lingerie. Επίλεξε ένα λευκό δαντελένιο σετ εσωρούχων και φόρεσε από πάνω ένα διάφανο μακρυμάνικο νυχτικό με λεπτομέρειες επίσης από δαντέλα. Ένα sexy chic σύνολο για την πρώτη νύχτα του γάμου.

Δες ακόμα προτάσεις για νυφικά εσώρουχα στις εικόνες που ακολουθούν.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.