Τέλειες ιδέες για την τούρτα του γάμου σου!

Στην Αμερική, αφιερώνουν ειδική ώρα και μέρα για την επιλογή της τούρτας. Δοκιμάζεις πολλά και διαφορετικά δείγματα μέχρι να αποφασίσεις ποιά είναι η ιδανική και δίνεται η ίδια βαρύτητα που δίνεται και στην επιλογή του νυφικού. Γιατί λοιπόν να μην κάνεις κι εσύ το ίδιο; Πέρα όμως της γεύσης, είναι εξίσου σημαντική και η εικόνα του γλυκού σου.
Ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα ανακαλύψεις ότι είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μια τούρτα γάμου που να ‘αντικατοπτρίζει’ τη δική σου προσωπικότητα (και του συντρόφου σου φυσικά). Πάρε μερικές ‘γευστικές’ ιδέες προτού καταλήξεις στη μεγάλη επιλογή.

Αποτελεί μία από τις κλασικότερες επιλογές. Ολόλευκη έξω (όχι και μέσα απαραίτητα) με απλή διακόσμηση από φύλλα και άνθη. Σημαντική λεπτομέρεια: το ‘πάντρεμα’ αντίθετων χρωμάτων (colour blocking δηλαδή) δίνουν έναν πιο ιδιαίτερο τόνο σε μία κατά τ’άλλα απλή τούρτα.

Μια αριστοκρατική επιλογή είναι οι τετράγωνες τούρτες που έχουν χρώμα και περίτεχνο στολισμό. Η συγκεκριμένη θυμίζει στοίβα παλιών βιβλίων ή μικρές βαλίτσες

Η τούρτα-πιάνο είναι άκρως εντυπωσιακή και ειδικότερα για καλλιτεχνικές φύσεις. Τα ροζ λουλούδια συνθέτουν ένα ρομαντικό-artistic αποτέλεσμα.

Αν είσαι λάτρης της μόδας, αυτή η τούρτα είναι ό,τι πιο στιλάτο μπορείς να βρεις.

Ακριβώς όπως έχουμε δει τις παστέλ αποχρώσεις στις φετινές πασαρέλες, την ίδια μόδα βλέπουμε και στις τούρτες γάμου. Είναι η επιτομή της κομψότητας, ειδικά αν ανήκεις στις πιο κλασικές κυρίες.

Μην φοβάσαι να ‘πειραματιστείς’. Ωραίο το κλασικό λευκό, αλλά αν ψάχνεις κάτι διαφορετικό και πιο ιδιαίτερο, πόνταρε σε μία τούρτα με έντονη χρωματική αντίθεση. Το μπλε ρουά είναι μία ‘τολμηρή’ αλλά πολύ classy επιλογή.

Αν είσαι πολύ ρομαντική και οι τα love stories σε συγκινούν όσο τίποτα, αυτή η τούρτα φτιάχτηκε για εσένα. Διηγείται εν συντομία μία ερωτική ιστορία, και σίγουρα θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους!

Images : pinterest.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.