Νυφικά αξεσουάρ μαλλιών για κάθε στιλ

Εκτός από το νυφικό,(και τα παπούτσια, και το μακιγιάζ και το νυφικό χτένισμα), εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ μαλλιών. Ακόμα και αν ανήκεις στις πιο απλές minimal νύφες, όλο και κάτι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε κάνει να θες να προσθέσεις μία πινελιά και στο styling των μαλλιών σου.
Μετά το πατροπαράδοτο πέπλο από τούλι, τις μεγάλες τιάρες για να νιώσεις πριγκίπισσα, έστω για μία μέρα, προστέθηκαν ένα σωρό εναλλακτικές επιλογές σε αυτόν τον τομέα. Όποιο και αν είναι το στιλ σου, σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου κάνει κλικ… και να θες να πεις το ναι!

Το βέλο αποκτά άλλη διάσταση και γίνεται μικρότερο και διακριτικότερο. Σε μορφή στέκας, δίνει μια μινιμαλιστική αλλά glamorous νότα.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πολλά και μικρά άνθη στις περισσότερες νύφες. Αυτή όμως η επιλογή θα σε κάνει να δεις διαφορετικά τα λουλούδια. Με το αντίστοιχο hair styling, μπορείς να προσθέσεις λίγα διάσπαρτα τριαντάφυλλα για ‘νεραϊδίσιο’ look.

Όπως ακριβώς θα επιλέξεις νυφικό με ανοιχτή πλάτη, με την ίδια διάθεση θα προτιμήσεις κι ένα τόσο εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών… στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Επειδή είναι ιδιαίτερα flashy, είναι προτιμότερο να ‘στολίζει’ την όψη που φαίνεται λιγότερο.

Αγαπήσαμε πολύ τους φιόγκους στα μαλλιά, αυτή τη φορά από δαντέλα και πέρλα, ώστε να είναι ιδανικός για γάμο.

Ό,τι πρέπει για τις νύφες που αγαπούν το απλό wedding style και την απέριττη κομψότητα. Μια χρυσή στέκα από δάφνες είναι αρχαιοελληνικής έμπνευσης και η επιτομή του classy.

Πάμε στην πιο νεανική προσέγγιση. Μία σειρά από ροζ λουλούδια στο πλάι, σε συνδυασμό με έναν υπέροχο low bun, είναι η πιο ανοιξιάτικη και ρομαντική επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Εάν θες τα μαλλιά σου ελεύθερα και φυσικά, δεν χρειάζεσαι πολλά ‘στολίδια’. Ένα χρυσό κόσμημα, που φοριέται σαν τσιμπιδάκι, ολοκληρώνει ένα ήδη εντυπωσιακό χτένισμα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.