Ιδέες για υπέροχο νυφικό μανικιούρ που θα λατρέψετε!

Αν πλησιάζει η ημέρα του γάμου και δεν έχετε σκεφτεί ακόμα πως θέλετε να είναι το νυφικό μανικιούρ σας είναι καιρός να το βάλετε κι αυτό στη λίστα! Σίγουρα δεν είναι από τα πρώτα πράγματα που σας απασχολούν όσον αφορά στις προετοιμασίες του γάμου, αλλά είναι κι αυτό σίγουρα σημαντικό εφόσον το νυφικό μανικιούρ ολοκληρώνει τη νυφική εμφάνιση.
Το τέλειο μανικιούρ ξεκινάει με προετοιμασία ενυδάτωσης και περιποίησης τουλάχιστον ένα πριν το γάμο ώστε να υπάρχει μια καλή βάση όπου θα δουλευτεί το σχέδιο για το τελικό αποτέλεσμα. Οι επιλογές είναι διάφορες και ένα πολλές νύφες θέλουν διακριτικό αποτέλεσμα, άλλες διαλέγουν εντυπωσιακό νυφικό μανικιούρ με έντονα σχέδια και μακριά νύχια ή και σχέδια στα νύχια που επιλέγουν οι πιο εναλλακτικές νύφες.

Η πιο ασφαλής επιλογή για ένα διακριτικό νυφικό μανικιούρ είναι φυσικά το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια με στρογγυλεμένες άκρες. Ανάλογα με το χρώμα του νυφικού το τελείωμα δεν είναι απαραίτητο να είναι λευκό, μπορεί να είναι χρυσό με glitter, να έχει κάποιο χρώμα όπως ροζ ή άλλο παστέλ, ή κάποιο από τα δάχτυλα να έχει κάποιο διακριτικό σχεδιάκι.


Πολύ όμορφη επιλογή είναι επίσης το νυφικό μανικιούρ σε κάποιο παστέλ χρώμα με ένα από τα νύχια να έχει σχέδιο ή όλα τα νύχια να έχουν διακριτικά στρασάκια. Τα στρασάκια μπορούν να είναι σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και να τοποθετηθούν στη βάση του νυχιού, στις άκρες ή και σε κάποιο σχέδιο στο ένα πλάι ή κατά μήκος.


Μια έμπειρη μανικιουρίστα με καλλιτεχνικό χέρι μπορεί ακόμα να δημιουργήσει ένα υπέροχο σχέδιο στα νύχια σας πάνω σε βάση γαλλικού ή άλλου χρώματος, με λευκό, ασημί, χρυσό, glitter και στρασάκια για λάμψη. Για να γίνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό θα πρέπει τα νύχια να έχουν αρκετό μήκος, πράγμα που μπορείτε να πετύχετε με ονυχοπλαστική στην περίπτωση που τα δικά σας δεν είναι αρκετά μακριά. Το πλεονέκτημα της ονυχοπλαστικής είναι πως θα διατηρήσει το μήκος και το σχέδιο για το γαμήλιο ταξίδι και γενικά μεγάλο διάστημα μετά την ημέρα του γάμου.


Όποια κι αν είναι το στυλ του γάμου σας πάρτε ιδέες από υπέροχα νυφικά μανικιούρ ώστε να έχετε μια πρώτη εικόνα για το αποτέλεσμα που θέλετε πριν την πρώτη επίσκεψη με τη μανικιουρίστα!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.