Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης μαζί

Ο πελαργός σας πρόλαβε και ήρθε πριν την πρόταση γάμου! Ως κλασσική γυναίκα η ιδέα του να φορέσετε νυφικό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν σας ενθουσίασε και έτσι αφήσατε την τελετή για αργότερα.

Το αγγελούδι σας να που μεγάλωσε και πρέπει να πάρει το όνομα του, έτσι σκεφτήκατε πως θα ήταν ιδανικό να κάνετε και τα 2 αυτά μυστήρια μαζί! Σε αυτήν την περίπτωση όλα τα στοιχεία που συνθέτουν ένα γάμο και μια βάπτιση θα πρέπει να ενωθούν και να συμμετέχουν σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες και διακόσμηση.

Στον τομέα προσκλητήρια τα πράγματα είναι αρκετά πιο εύκολα από ότι φαντάζεστε! Μπορείτε να επιλέξτε υπέροχες εικόνες και φιγούρες που να απεικονίζουν ένα ζευγάρι παρέα με το παιδί τους, δύο βέρες με ένα μπιμπερό ή μια πιπίλα ακόμα και μια δική σας φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό.

Το κείμενο φυσικά θα πρέπει να είναι το ανάλογο! Επιλέξτε κάτι με χιούμορ που θα δώσει στους καλεσμένους να καταλάβουν ότι πρόκειται να παραστούν σε δύο μυστήρια. Αν ο γάμος και η βάπτιση είναι αυτήν την άνοιξη ή το καλοκαίρι τότε σίγουρα έχετε αρχίσει να ψάχνεται για σχέδια σε προσκλητήρια. Εμείς βρήκαμε πολύ όμορφα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης μαζί και σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω εικόνες.

Τα προσκλητήρια στις είκόνες από εδώ κι εδώ.

broamroo:

This website uses cookies.