Νυφικά χτενίσματα απλά στυλ για να διαλέξεις

Η απλότητα πολλές φορές αναδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο το στυλ μας! Αυτό όμως είναι κάτι που οι μέλλουσες νύφες δεν πιστεύουν… ή μήπως όχι; Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες νύφες στρέφονται στην απλότητα αποφεύγοντας τις ιδιαίτερες υπερβολές!

Πριν κάποια χρόνια οι περισσότερες νύφες επέλεγαν για το νυφικό τους χτένισμα τις κλασσικές στιλιζαρισμένες μπούκλες, τις οποίες πολλές φορές οι κομμωτές τόνιζαν και με glitter ή ψηλά σινιόν με μπούκλες που δημιουργούσαν έναν πύργο μαλλιών με το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλαίσθητο! Αυτά τα σχέδια έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

Οι νύφες του σήμερα αγαπούν τις ανάλαφρες μπούκλες, τα επιμελώς ατημέλητα σινιόν, τις πλεξούδες ακόμα και τα ίσια μαλλιά για να ολοκληρώσουν το νυφικό τους look.

Είτε γιατί το νυφικό σας είναι πολύ ιδιαίτερο εξαιτίας διάφορων διακοσμητικών στοιχείων είτε γιατί απλά αγαπάτε το πιο ήσυχο στυλ, το νυφικό σας χτένισμα θέλετε να είναι minimal και απλό. Κανένα πρόβλημα καθώς και για εσάς υπάρχει πληθώρα επιλογών! Δείτε τα πιο όμορφα απλά νυφικά χτενίσματα στις παρακάτω φωτογραφίες και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητα σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.