Βάπτιση με θέμα τα αστέρια

Κάθε μαμά θεωρεί το παιδάκι της αστέρι! Τι θα λέγατε αν υλοποιούσατε αυτή σας την άποψη και δημιουργούσατε μια τέλεια βάπτιση για την κόρη σας με θέμα τα αστέρια; Ιδανική επιλογή για κάθε εποχή το θέμα διακόσμησης «αστέρια» θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους με τη λάμψη του!

Για τον προαύλιο χώρο επιλέξτε ανάμεσα σε μπαλόνια αστέρια, χάρτινα αστέρια ή μεγάλα γυάλινα μπολ με νερό και κεράκια σε σχήμα αστεριών να επιπλέουν. Γιρλάντες με αστέρια μπορούν να διακοσμήσουν την περιμετρικά την είσοδο ενώ η χρυσόσκονη μπορεί να σταθεί επάξια μόνη της στο τραπέζι με τα κεράσματα.

Για την κολυμπήθρα η τέλεια επιλογή είναι ένα ιριδίζον ύφασμα το οποίο θα δένει σε σχήμα αστεριού στο μπροστινό μέρος. Η λαμπάδα μπορεί να έχει αρκετή χρυσόσκονη ενώ για τις μπομπονιέρες μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κουτάκια με σχήμα το αστέρι ή σε απλή μπομπονιέρα όπου θα προσθέσετε ένα διακοσμητικό μεταλλικό ή πλαστικό αστέρι.

Αν ακολουθήσει τραπέζι μετά τη βάπτιση ποντάρετε για το κέντρο των τραπεζιών σε λουλούδια και μεγάλα αστέρια από χαρτί. Πετρούλες στο ανάλογο σχήμα μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα από κάθε πιάτο. Τέλος για τα γλυκά βρείτε κάποιον καλό ζαχαροπλάστη που μπορεί να δημιουργήσει με θέμα τα αστέρι από τούρτες μέχρι cupcakes! Πάρτε ιδέες για βάπτιση με θέμα τα αστέρια από τις παρακάτω φωτογραφίες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.