Νυφικά χτενίσματα με κορδέλα

Όταν έρχεται η ώρα για να επιλέξει μια μέλλουσα νύφη το χτένισμα που θα συμπληρώσει το bridal look της τα πράγματα μπερδεύονται! Η αλήθεια είναι με τόσες επιλογές και τόσα σχέδια η μέλλουσα νύφη πελαγώνει για αυτό πρέπει να επιλέξει το χτένισμα με βάση αυτό που της πηγαίνει τόσο στην ίδια όσο και στο νυφικό της.

Αν πρόκειται να είστε μια ρομαντική νύφη το ιδανικότερο στυλ είναι ένα θηλυκό χτένισμα με κορδέλα! Αν και πολλές γυναίκες δεν θέλουν να βάζουν αξεσουάρ στα μαλλιά τους (αφήνουν το νυφικό να κλέψει την παράσταση) ωστόσο η κορδέλα είναι κάτι διαφορετικό, ιδιαίτερο πρωτότυπο.

Την κορδέλα τη συναντάμε σε ρομαντικού στυλ νυφικά χτενίσματα τα οποία ως συνήθως συνοδεύονται από νυφικά «ήσυχα» χωρίς πολλά βολάν, ντραπαρίσματα και διακοσμητικά σχέδια. Η αλήθεια είναι ότι όταν ένα νυφικό είναι ήδη φορτωμένο και πλούσιο μια κορδέλα στα μαλλιά απλά θα χαλάσει όλη την εικόνα.

Αν η ιδέα του να φορέσετε μια κορδέλα στα μαλλιά σας φαίνεται ενδιαφέρουσα τότε οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας πείσουν να την προτιμήσετε! Δείτε νυφικά χτενίσματα με κορδέλα και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει σε εσάς κι στο νυφικό σας!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.