Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν την ημέρα του γάμου τους μακριά μαλλιά! Ακόμα και αν για χρόνια είχαν κοντό ή μεσαίο μήκος όταν θα ντυθούν νύφουλες θέλουν πλούσια μακριά μαλλιά.

Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά; Πολλά! Ίσια, με μπούκλες, σπαστά, πιασμένα σε κότσο ακόμα και χαλαρά κάτω να ακουμπάνε στους ώμους τα μακριά μαλλιά είναι ο τέλειος καμβάς για να δημιουργήσει ο κομμωτής/κομμώτρια σας.

Αν δεν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας για τη μέρα του γάμου σας οι επιλογές είναι ανάμεσα σε εξτένσιονς, τρέσες κουμπωτές και τρέσες που ράβονται! Σε κάθε περίπτωση για να αναδείξετε το νυφικό σας χτένισμα θα πρέπει να κάνετε κάποιες μάσκες λάμψης ορισμένες ημέρες πριν και φυσικά να κουρέψετε άκρες και να απομακρύνετε τη ψαλίδα!

Ξανθό, κόκκινο, καστανό ή μαύρο κάθε χρώμα αναδεικνύεται μοναδικά μέσα από πλούσια μακριά μαλλιά. Αν είστε από τις μέλλουσες νύφες που έχουν ή με κάποιο από τους παραπάνω τρόπους αποκτήσουν μακριά μαλλιά για την ημέρα του γάμου τους οι παρακάτω εικόνες σας αφορούν! Βρήκαμε υπέροχα νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά και σας τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες. Διαλέξτε το καλύτερο και εντυπωσιάστε τους πάντες την ημέρα του γάμου σας.

Images : pinterest.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.