Νυφικά παπούτσια flat για άνετες νύφες

Όταν μια γυναίκα επιλέγει για τη νυφική της εμφάνιση να φορέσει flat ίδια δηλαδή παπούτσια τότε οι λόγοι είναι τρεις:

  1.  Είναι στο ίδιο ύψος ή ελαφρώς ψηλότερη από τον αγαπημένο της και δεν θέλει με φορώντας τακούνια να τον φέρει σε δύσκολη θέση!
  2.  Είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και θέλει να νιώθει άνετη καθόλη τη διάρκεια της τελετής
  3.  Δεν της αρέσουν οι κλασσικές επιλογές και θέλει να είναι μια διαφορετική, πρωτότυπη και ιδιαίτερη νύφη.

Όποιος από τους παραπάνω και αν είναι ο λόγος που θέλετε να επιλέξτε flat παπούτσια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα ίσια νυφικά παπούτσια δεν ταιριάζουνε σε ball gown, mermaid και trumpet σχέδια αλλά σε πιο αέρινα νυφικά ή σε νυφικά τύπου μπαλαρίνα (νυφικά με στενό μπούστο και τούλινη φούστα που παραπέμπουν σε μπαλαρίνα).

Φυσικά όταν μιλάμε για flat παπούτσια τότε οι επιλογές μας είναι σανδάλια ή μπαλαρίνες! Αν το νυφικό σας είναι σε ίσια γραμμή, empire ή sheath τόσο τα σανδάλια όσο και οι μπαλαρίνες μπορούν να δέσουν αρμονικά.

Για να δώσετε μια πιο εντυπωσιακή νότα επιλέξτε να διακοσμήσετε τα flat νυφικά παπούτσια σας με πετράδια, καρφίτσες, φιόγκους ή δαντέλα. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο ποντάρετε σε ένα ζευγάρι χρωματιστά ίσια παπούτσια και κάντε το bridal look σας πολύ ξεχωριστό!

…Και για όλες εσάς που κλείνετε προς το νυφικό τύπου μπαλαρίνα ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε λευκό χρώμα με μια φαρδιά σατέν κορδέλα να δένει στον αστράγαλο είναι τέλεια επιλογή!

Δείτε ίσια νυφικά παπούτσια στις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε για το δικό σας σχέδιο.


Photos : www.etsy.com
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.