Μόνιμο τατουάζ φρυδιών και για το γάμο?

Καλοσχηματισμένα φρύδια και αστραφτερά λευκά δόντια είναι ότι καλύτερο για την ημέρα του γάμου σας. Τα χαμόγελα θα είναι ασταμάτητα ενώ οι φωτογραφίες επιτάσσουν βλέμμα εκθαμβωτικό. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να αποκτήσεις?

Μόνιμο τατουάζ φρυδιών ενδείκνυται στην περίπτωση μη καλοσχηματισμένων φρυδιών ή προβλήματος αραίωσης ακόμα και στην περίπτωση που βαρεθήκατε να τα βάφετε καθημερινά. Το μόνιμο τατουάζ γίνεται από αισθητικούς καταρτισμένους για την άσκηση αυτής της τεχνικής. Είναι μια αλλαγή που θα πρέπει να τη σκεφτείτε αρκετά πριν προχωρήσετε, καθώς είναι κάτι που θα μείνει για πάντα. Φροντίστε να συζητήσετε και να κάνετε αρκετές πρόβες με μολύβι πριν το εγχείρημα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη καθώς χρησιμοποιούνται ειδικές αναισθητικές κρέμες τοπικά στην περιοχή, αυτό όμως που πρέπει να κοιτάξετε είναι το χρώμα να είναι υποαλεργικό, το μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας και οι βελόνες αποστειρωμένες.

Ο χρόνος διάρκειας του τατουάζ μπορεί να είναι για πάντα ή για ορισμένο χρονικό διάστημα καθώς υπάρχει μέθοδος που διαρκεί έως 3 χρόνια και χρειάζεται ανανέωση. Να θυμάστε πως μετά την εφαρμογή το αποτέλεσμα θα είναι έντονο και λίγο άγριο αυτό όμως μετά από λίγες ημέρες αλλάζει και το χρώμα γίνεται πιο φυσικό. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο πριν το γάμο σας, κάντε το αρκετό διάστημα πριν για να έχετε όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Το κόστος ξεκινάει από 300ευρώ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.