Μέχρι το γάμο ήταν η κολλητή μετά το γάμο γιατί έγινε εχθρός?

Είστε χρόνια φίλες, από το δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ή πανεπιστήμιο, έχετε κάνει ολονύκτιες κουβέντες, έχετε φλερτάρει ασύστολα σε μπαράκια και μπουζούκια και έχετε ανταλλάξει εκατοντάδες συμβουλές. Τα ξενύχτια, τα μεθύσια, τις απογοητεύσεις και τις αδύναμες στιγμές σου τις ξέρει από πρώτο χέρι, σε έχει ζήσει και σε ξέρει καλά. Είναι λοιπόν από τις καλές σου ελεύθερες φίλες, που πριν το γάμο σου σε βοήθησε και έτρεξε μαζί σου για όλα τα διαδικαστικά. Ωστόσο με το που έβαλες στεφάνι άρχισες να απομακρύνεσαι , δεν απαντάς στα τηλέφωνα, δεν της προτείνεις να βγείτε έξω και όταν στο προτείνει αυτή βρίσκεις του κόσμου τις δικαιολογίες. Μα τι έχει συμβεί?

1. Φοβάσαι για το παρελθόν
Στην περίπτωση αυτή φοβάσαι μην η καλή σου φίλη αμολήσει όλα εκείνα τα αισχρά ξενύχτια και τα φλερτ σου στον σύζυγο σου στον οποίο ξέχασες εσύ να τα αναφέρεις μιας και τα θεώρησες απαράδεκτα. Το αθώα ένοχο παρελθόν σου πιστεύεις πως αν αποκαλυφθεί , ο άντρας σου θα αρχίσει να σε κοιτάει με άλλο ύφος και θα θεωρήσει ότι του είπες ψέμματα.
Λύση : Πες στον άντρα σου ότι ως ελεύθερη είχες τα ανάλογα σκηνικά όπως φυσικά και εκείνος. Αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο τότε μίλα ανοιχτά με τη φίλη σου και πες της πως το παρελθόν σου επιθυμείς να μην συζητηθεί, αν σε αγαπάει θα το κάνει.

2. Ο σύζυγος δεν συμπαθεί την ελεύθερη φίλη
Στην περίπτωση που έχεις πει όλα τα παραπάνω σχετικά με ξενύχτια και φλερτ στον λατρεμένο άντρα σου, εκείνος σου κάνει παράπονα για τη φίλη σου. Δεν του φαίνεται σωστή συναναστροφή, δεν σου ταιριάζει τώρα που είσαι παντρεμένη, εσύ τώρα έχεις άλλες υποχρεώσεις κλπ δικαιολογίες. Όλα αυτά γιατί? Μα φυσικά γιατί φοβάται πως οι κρεπάλες του παρελθόντος θα ξαναπραγματοποιηθούν, η φίλη σου όντας ελεύθερη και με απεριόριστο χρόνο αλλά και πολλές ορέξεις για ξενύχτια θα σε παρασύρει και θα αρχίσεις την έξαλλη ζωή.
Λύση : Μίλα του ξεκάθαρα, ένα και ένα κάνουν δύο, αλίμονο αν δεν εμπιστεύεται τη γυναίκα του. Εξήγησέ του ότι μπορεί η φίλη σου να έχει διάθεση για ξεφαντώματα εσύ όμως δεν ψήνεσαι για τέτοια. Φυσικά δεν θα σε πιστέψει μέχρι να το δει στην πραγματικότητα να γίνεται. Στην ίδια κάνε κουβέντα και δώστης να καταλάβει ότι αυτά που γινόντουσταν πριν τώρα δεν μπορούν να γίνουν μιας και υπάρχουν άλλου είδους υποχρεώσεις.

3. Γλυκοκοιτάει τον σύζυγο
Πάντα έπαιζε το μάτι της αλλά όχι στους δικούς σου συντρόφους. Να όμως που ήρθε και η σειρά σου και η φίλη σου γλυκοκοιτάει τον άντρα σου. Το έχεις ψιλιαστεί και για αυτό έχεις την ανάλογη συμπεριφορά.
Λύση : Απομάκρυνση τώρα!!το να το συζητήσεις δεν έχει αξία από τη στιγμή που εκείνη τόλμησε και γλυκοκοίταξε τον άντρα σου. Βρες μια δικαιολογία τύπου τώρα με το γάμο πολλές οι υποχρεώσεις και περιόρισε τους καφέδες εντελώς. Το τι θα σκεφτεί μη σε νοιάζει καθόλου εξάλλου καλύτερα να σώσεις το γάμο σου παρά μια φιλία(ο Θεός να την κάνει) που δεν έχει σωστά θεμέλια. Φυσικά πριν κινηθείς ανάλογα μίλησε με μαμά, αδερφή, θεία για να είσαι σίγουρη ότι τα σκηνικά που έχουν δημιουργηθεί δείχνουν όντως ότι γλυκοκοιτάει τον καλό σου και δεν είναι της φαντασίας σου.

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.