Συμβουλές για μια υπέροχη βάφτιση

Είστε προ των πυλών για τη βάφτιση του παιδιού σας και βρίσκεστε στη φάση όπου ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να μείνει η βάφτιση αξέχαστη?

  1. Τηρήστε τα έθιμα και φορέστε στους καλεσμένους μαρτυρικά, όχι όμως εσείς αλλά μια νεράιδα ή ένας πρίγκιπας ανάλογα με το φύλλο του παιδιού. Μια κοπέλα ή ένα αγόρι θα έρθει ντυμένο με ανάλογη στολή και θα καρφιτσώνει στους καλεσμένους τα μαρτυρικά αλλά και θα μοιράσει τις μπομπονιέρες. Κόστος από 50 ευρώ την ώρα.
  2. Στολίστε τον εξωτερικό χώρο αρκετά μιας και η βάφτιση απευθύνεται και σε μικρούς καλεσμένους οι οποίοι τρελαίνονται με πολλά και διάφορα μπιχλιμπίδια όπως μπαλόνια, χάρτινα κάστρα, πεταλούδες .
  3. Εάν δεν κάνετε δεξίωση, αφού τελειώσει το μυστήριο, προσφέρεται μιλκ σεικ στα παιδάκια, γλυκά για όλους και την μπομπονιέρα. Ειδικά για τους μικρούς καλεσμένους κάντε ένα τραπέζι ξεχωριστό όπου θα έχει λιχουδιές μόνο για εκείνους όπως μπισκότα, ποπ κορν, γλυφιτζούρια, μπισκοτολούκουμα, μαρσμέλοου και μαλλί της γριάς.
  4. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε μπορείτε να κλείσετε ένα παγωτατζίδικο και μια κοπέλα ανάλογα ντυμένη θα έρθει μαζί με το φορητό της παγωτατζίδικο και μόλις τελειώσει η βάπτιση στο προαύλιο μια γλυκιά έκπληξη θα περιμένει όλους τους καλεσμένους. Κόστος από 250 ευρώ.
  5. Στην περίπτωση που δεν θέλετε κλασσικές λύσεις όπως γλέντι σε ταβέρνα ή party σε παιδότοπο μπορείτε να κλείσετε κάποιο café και να δώσετε ένα brunch στους καλεσμένους. Καφέ, τσάι, χυμό μαζί με finger food όπως πιτσάκια, κις λορέν, γεμιστές αραβικές πιτούλες κ.α Ο χώρος στολισμένος ανάλογα θα δώσει την ευκαιρία στους καλεσμένους να πιούνε το καφεδάκια τους αλλά και να φάνε κάτι ελαφρύ.
  6. Εάν αποφασίσετε να κάνετε μια δεξίωση σε κάποιο χώρο θα πρέπει να οργανωθείτε για τους μικρούς μας φίλους ανάλογα. Ανιματέρ, κλόουν, ταχυδακτυλουργοί είναι διασκεδαστές όπου θα δώσουν χαρά στη δεξίωση. Ένας ανιματέρ κάνοντας μουσικά παιχνίδια, αστεία, λέγοντας ιστορίες και ανέκδοτα, κατασκευάζοντας μπαλονοκατασκευές αλλά και με διαγωνισμούς θα κρατήσει τα παιδάκια σε εγρήγορση και θα τα κάνει πιο χαρούμενα. Θέλετε κάτι ακόμα πιο φαντασμαγορικό? Facepainting, φουσκωτά πολυπαιχνίδια, σοόυ από μάγους αλλά και καραόκε για ξεχωριστές δεξιώσεις. Κόστος ανιματέρ από 50 ευρώ.
  7. Τα φαγητά προσπαθήστε να είναι κατανοητά ειδικά στα μικρά παιδάκια, κλαμπ σάντουιτς, πατατούλες, μπιφτεκάκια είναι γεύσεις που πιθανόν να αρέσουν και να τιμήσουν οι μικροί μας φίλοι.

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.