Περιποίηση γαμπρού

Ένα μεγάλο βασικό κομμάτι για τον γαμπρό είναι η περιποίηση του πριν το γάμο. Πρέπει να δείχνει και εκείνος φρέσκος και όμορφος όμως θα το επιτύχει?
Τομέας αστραφτερό χαμόγελο
Το αστραφτερό χαμόγελο το οποίο θα γοητεύσει τους καλεσμένους και θα αποθανατίσει ο φωτογραφικός φακός. Κλείστε ένα ραντεβού στον οδοντίατρο για μια λεύκανση και έναν καθαρισμό. Κανονίστε το λίγες εβδομάδες πριν και αν πίνετε καφέδες ή καπνίζεται περιορίστε λίγο τις συνήθειες αυτές για να μην αλλοιωθεί το χρώμα.
Τομέας λαμπερά μαλλιά
Εάν έχετε κομμωτή που εμπιστεύεστε ζητήστε του να σας προτείνει ένα κούρεμα και κάντε το τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν, για να υπάρχει περιθώριο μέχρι την ημέρα του γάμου να στρώσουν τα μαλλιά και να φαίνονται φυσικά. Πάρτε συμβουλές πως και με τι να τα φορμάρετε την ημέρα του γάμου, ενώ ρωτήστε τον για κάποια μάσκα μαλλιών αν έχετε αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. ΠΡΟΣΟΧΗ αν έχετε πιτυρίδα λύστε το άμεσα είτε στο δερματολόγο είτε στον κομμωτή, μιας και η πιτυρίδα στο σακάκι είναι πολύ άσχημη εικόνα!
Τομέας φρέσκο πρόσωπο
Εάν επιθυμείτε να είστε ξυρισμένος την ημέρα του γάμου σας επισκεφθείτε έναν επαγγελματία ο οποίος θα σας ξυρίσει χωρίς ατυχές συμβάντα. Εάν έχει υπηρεσίες όπως περιποίηση γενειάδας είναι ότι χρειάζεστε σε περίπτωση που δεν θέλετε να ξυριστείτε. Μην ξεχάσετε να βάλετε κάποια ενυδατική κρέμα στο δέρμα του προσώπου και αν έχετε σπυράκια η στίγματα να επισκεφθείτε μια ειδικό για έναν καθαρισμό προσώπου. Ενημερώστε τη μέλλοντα σύζυγο σας για τις επιθυμίες σας καθώς το πιο σίγουρο είναι να σας κλείσει εκείνη το ραντεβού σε ένα καλό ινστιτούτο.
Τομέας καθαρά χέρια
Αυτό είναι για όλους τους γαμπρούς που κάνουν χειρωνακτικές δουλειές και τα χέρια τους μαυρίζουν και λερώνονται και δυστυχώς με το πλύσιμο και το τρίψιμο η μαυρίλα δεν βγαίνει. Απευθυνθείτε σε μια αισθητικό, εκείνη ξέρει τι πρέπει να κάνει για να μην μοιάζουν την ημέρα του γάμου σας τα χέρια σας λερωμένα.

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.