Τι να προσέξετε στη δεξίωση του γάμου

Η δεξίωση είναι το γλέντι ή το πάρτυ μετά το γάμο, όπου φίλοι και συγγενείς θα γιορτάσουν μαζί σας το γεγονός του γάμου σας. Πρέπει όμως να προσέξετε στοιχιώδεις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

 

  • Welcome drink! Είναι πολύ ωραία υποδοχή και έχοντας γίνει μόδα αρέσει πολύ στους καλεσμένους, μην το παραμελείσετε και φροντίστε να ταιριάζει στην εποχή, δροσιστικό για το καλοκαίρι, ζεστό για το χειμώνα, ελαφρύ για την άνοιξη. Μια κλασσική επιλογή που αρέσει σχεδόν σε όλους είναι ο αφρώδης οίνος, η πολυτελής σαμπάνια.
  • Χώρος για τα πανωφόρια! Καλό θα ήταν στο χώρο της δεξίωσης να υπάρχει χώρος ειδικός για να αφήσουν οι καλεσμένοι τα παλτό τους μιας και η τοποθέτηση τους στις καρέκλες μπορεί να ζορίσουν τους καλεσμένους αλλά να χαλάσουν και τη διακόσμηση που θα υπάρχει στα καθίσματα.
  • Καλή θερμοκρασία, φροντίστε να επισημάνετε στους υπεύθυνους για την κατάλληλη θερμοκρασία. Η σωστή δροσιά το καλοκαίρι και η επαρκής ζέστη το χειμώνα θα ευχαριστήσουν τους καλεσμένους και θα τους κάνουν να νιώσουν πιο όμορφα και να διασκεδάσουν ελεύθερα.
  • Χώρος για τα παιδιά, αν υπάρχει τότε κάνατε πολύ καλή επιλογή αν δεν υπάρχει ρωτήστε εάν γίνεται να διαμορφωθεί ένας τέτοιος χώρος όπου θα ψυχαγωγεί κάποιος τα παιδιά για να μην αναγκάζονται οι γονείς να τρέχουν και εσείς να εκνευριστείτε με τις σβούρες τους πάνω στην πίστα.
  • Ταξινόμηση θέσεων, βάλτε τα πιο κοντινά σας πρόσωπα μπροστά, όπως καλούς συγγενείς, φίλους και οικογένεια κουμπάρου οι υπόλοιποι μπορούνε να καθήσουν πιο πίσω. Αρκεί να έχουν καλό οπτικό πεδίο γιατί μην ξεχνάτε, εσάς έχουν έρθει να δούνε και να χαρούνε. Επίσης κάτι πολύ σημαντικό είναι οι θέσεις, ποιος θα κάτσει που, φροντίστε οι γνωστοί μεταξύ τους να κάτσουν δίπλα δίπλα για να έχουν παρέα και οι φίλοι μαζί. Σκεφθείτε πως θα περνούσατε εάν ήσασταν καλεσμένη σε γάμο και σας έβαζαν σε τραπέζι με ηλικιωμένους.
  • Επισήμανση καθαριότητας και ευγένιας του προσωπικού. Να είστε αυστηρή, επιμείνετε οι τουαλέτες να καθαριστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι σερβιτόροι να φέρονται ευγενικά και με σεβασμό στους καλεσμένους, εξάλλου θα πληρώσετε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, οφείλουν να σεβαστούν τέτοιου είδους επισημάνσεις και παρατηρήσεις.


Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.