Συμβουλές εμφάνισης για καλεσμένες σε γάμο

Η αγαπημένη σας αδερφή, ξαδέρφη ή φίλη παντρεύεται και αρχικά ωφείλετε να τη βοηθήσετε, ωστόσο θα πρέπει να φροντίσετε και για τη δική σας εμφάνιση. Στους γάμους οι καλεσμένες του οικογενειακού κύκλου αλλά και του φιλικού, οφείλουν να ακολουθούν τους «άτυπους νόμους» όπως:

Ξεχνάμε το λευκό! Το χρώμα αυτό για εμάς δεν υπάρχει, δεν υφίσταται, δεν το ξέρουμε, δεν το κοιτάμε ούτε κατά διάνοια!!! Απαγορεύεται οποιοδήποτε φόρεμα στο λευκό και στα παραπλήσια όπως εκρού και μπεζ. Επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που η νύφη έχει επιλέξει νυφικό με χρώμα όπως κόκκινο και μας επιτρέπει να φορέσουμε λευκό για αντίθεση.

Δεν γινόμαστε προκλητικές, το μπούστο και το μήκος του φορέματος θα πρέπει να είναι τόσο όσο να δείχνει όμορφο και θηλυκό. Αν παρουσιάσετε όλα τα μέρη του σώματός σας στους υπόλοιπους καλεσμένους θα ακούσετε αρνητικά σχόλια και τίποτα παραπάνω, αφήστε που θα εξαγριώσει τη νύφη με το δίκιο της φυσικά και σίγουρα δε θέλετε να δείτε την πλευρά μιας νύφης όταν εκνευρίζεται.

Τα χρώματα θα πρέπει να είναι σε γλυκιές και απαλές αποχρώσεις όπως ροζ, τιρουάζ, πράσινο, καφέ και φυσικά το κλασσικό μαύρο ενώ το midi για μήκος θεωρείται το ιδανικό.

Καλό θα ήταν να ενημερωθείτε για το στυλ παπουτσιών που θα φοράει η νύφη αλλά και για το χτένισμα που θα κάνει για μην έχετε την ατυχία και κάνετε το ίδιο. Εάν το γεγονός ότι θα πρέπει να τηρήσετε αυτούς τους κανόνες σας φαίνεται υπερβολικό σκεφτείτε πως θα αισθανόσασταν εάν γινόταν κάτι από τα παραπάνω στο δικό σας γάμο, έτσι θα καταλάβετε πολύ καλά γιατί πρέπει να λειτουργήσετε ανάλογα.

Οι αδερφές και οι ξαδέρφες από τη στιγμή που είναι της οικογένειας καλό θα ήταν να επιλέξουν μακριές τουαλέτες που σίγουρα είναι και δείχνουν πιο επίσημες. Strapless, με τιράντες ή δέσιμο στο λαιμό, τα μακρυά φορέματα μπορούν να βοηθήσουν τις κοπέλες με περιττά κιλά ή στην εκδοχή του στενού να αναδείξουν μια όμορφη σιλουέτα.

Anastasia PoiR

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.