Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο

Η δεξίωση σε ένα ξενοδοχείο είναι μια από τις επιλογές σας για να εξοικονομήσετε χρόνο αφού μπορεί να σας τα παρέχει όλα. Πριν όμως κλείσετε κάποιο ξενοδοχείο θα πρέπει να κάνετε πολύ καλή έρευνα στα παρακάτω θέματα.

Τοποθεσία
Οι εκδοχές είναι δύο, ξενοδοχείο σε κεντρικό σημείο της πόλης που μένετε και ξενοδοχείο εκτός πόλεως. Η πρώτη εκδοχή βοηθάει τους καλεσμένους που δεν έχουν μεταφορικό μέσο αλά και εσάς κάθε φορά που θα επισκέφθεστε το χώρο για τυχόν λεπτομέρειες, όμως υστερεί σε θέα και ίσως σε parking. Η δεύτερη επιλογή ίσως ταλαιπωρήσει λίγο τους καλεσμένους για το πώς θα έρθουν όμως θα ανταμειφθούν με την τοποθεσία και τη θέα! Και στις δύο περίπτωσεις ενημερωθείτε για τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση βροχής εάν ο γάμος γίνε σε εξωτερικό χώρο.

Παροχές
Τα ξενοδοχεία ως συνήθως προσφέρουν αίθουσες σε τιμή που περιλαμβάνει και το φαγητό αλλά και τη διακόσμηση. Να θυμάστε πως κατόπιν συνεννόησης υπάρχει και η εκδοχή να κλείσετε μόνο την αίθουσα και να επιμεληθεί δικό σας catering τη δεξίωση. Θα σας παρουσιάσουν τα μενού και τις διακοσμήσεις ή θα δημιουργήσουν με γνώμονα τα δικά σας θέλω. Φροντίστε να ενημερώσετε εάν θα έχετε Dj ή ορχήστρα για να έχουν τον ανάλογο χώρο τη μέρα εκείνη. Μια ακόμα παροχή που τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται είναι το ξενοδοχείο να κάνει δώρο στο ζευγάρι τη σουίτα για την πρώτη νύχτα του γάμου. Αυτό σας βοηθάει πολύ καθώς θα είστε πολύ κουρασμένοι μετά τη δεξίωση με καθόλου διάθεση για οδήγηση.

Εξυπηρέτηση
Πρίν κλείσετε το ξενοδοχείο που επιλέξατε ρωτήστε εάν κάποιος γνωστός σας έτυχε να παρευρέθηκε σαν καλεσμένος σε δεξίωση γάμου του συγκεριμένου ξενοδοχείου ή ακόμα καλύτερα εάν βρείτε κάποιον που έκανε εκεί την δεξίωση του γάμου του. Θα μάθετε λεπτομέρειες, θα ακούσετε σχόλια αρνητικά η θετικά που θα σας βοηθήσουν στη δική σας δεξίωση. Φροντίστε να τονίσετε πως θέλετε το προσωπικό να είναι ευγενικό στους καλεσμένους σας, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους και στα παιδιά.

Να θυμάσται ότι από τη στιγμή που πληρώνεται πρέπει να γίνει αυτό που εσείς ζητήσατε και όχι αυτό που βόλεψε τους εκάστοτε υπεύθυνους. Να τονίσετε για τη συμπεριφορά το ζεστό φαγητό και τις εγκαταστάσεις για τη μουσική καθώς είναι τα τρεία ποιο σημαντικά που πολλές φορές ξεχνάνε και κάνουν λάθη οι υπάλληλοι και εκνευρίζουν το ζευγάρι.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.