Tahiti Γαλλική Πολυνησία : Ο πιο ρομαντικός προορισμός στη Γη

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να γιορτάσετε τη νέα σας ζωή μαζί, για να ξεκουραστείτε από τις προετοιμασίες του γάμου σας και για να δώσετε μια εξωτική νότα στην έναρξη της έγγαμης ζωής σας. Η Ταϊτή, επίσημα γνωστή ως Γαλλική Πολυνησία, αποτελείται από 118 νησιά και ρομαντικές ατόλες.

Κάθε ένα από τα πολλά νησιά της Ταϊτής αποτελεί ένα μικρό παράδεισο. Άλλα νησιά είναι στεμένα με οδοντωτές κορυφές και εκτινάσσονται μαγικά από τον ωκεανό σε μια έκρηξη πράσινου βελούδου, ενώ άλλα φαίνονται σαν να είναι ξαπλωμένα με χάρη πάνω στα γαλαζοπράσινα νερά του αρχιπελάγους – ίσα που επιπλέουν πάνω από τα κύματα.

Τι είναι αυτό που κάνει την Ταϊτή και τα νησιά της ιδανικό ρομαντικό προορισμό για γαμήλιο ταξίδι ;

Απομόνωση

Απομονωμένα θέρετρα, μικρά γαλήνια χωριά, και χιλιόμετρα από ήσυχες παρθένες παραλίες εξηγούν γιατί η Ταϊτή κατατάσσεται στο νουμερο ένα προορισμό για γαμήλιο ταξιδι.

Bungalows πάνω από το νερό

Το τελειότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο! Κοιμηθείτε πάνω από τα τιρκουάζ νερά της λιμνοθάλασσας σε πολυτελείς καλύβες με κωνικές στέγες από φύλλα φοίνικα, με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες δωματίου σε ξενοδοχεία πρώτης κατηγορίας.

Polynesian Spas

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε ένα από τα πολλά πολυτελή spa της Πολυνησίας, που τροφοδοτούνται από το τροπικό περιβάλλον και ενισχύουν τον εξωτικό χαρακτήρα της διαδικασίας. Η νύφη και ο γαμπρός μπορούν να απολαύσουν την αισθησιακή εμπειρία ενός ταυτόχρονου χαλαρωτικού μασάζ από το έμπειρο προσωπικό των πολυτελών ξενοδοχείων και spa.

Κρουαζιέρες

Τα πιο ρομαντικά πλοία στον κόσμο αναχωρούν κάθε εβδομάδα για τα ομορφότερα νησιά της Ταϊτής. Ταξιδέψτε με τα θρυλικά πολυτελή κρουαζιερόπλοια στο Νότιο Ειρηνικό, με σούπερ γιοτ, ή ιστιοφόρα που ταξιδεύουν μεταξύ των πιο όμορφων νησιών της Ταϊτής.

Δραστηριότητες

Ανακαλύψατε το ιδανικό μέρος για να κάνετε τα πάντα ή και τίποτα απολύτως. Προτιμήστε τις λιμνοθάλασσες για καταδύσεις, ψαροντούφεκο, ή κανό και άλλα θαλάσσια αθλήματα ή εξερευνήστε τα νησιά με σαφάρι, πεζοπορία, ή πηγαίνοντας για ψώνια.

Άνθρωποι

Η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων θα σας αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή που θα φτάσετε στην Ταϊτή, και θα εξασφαλίσει την απόλυτη ηρεμία και απόλαυση στο γαμήλιο ταξίδι σας.

broamroo:

This website uses cookies.