Ο παράδεισος στο γαμήλιο ταξίδι ή αλλιώς Μαυρίκιος

Ένα τροπικό νησί που το χαϊδεύει απαλά ο ζεστός Ινδικός Ωκεανός πρέπει να είναι ο ιδανικός προορισμός για το μήνα του μέλιτος κάθε νέου ζευγαριού, και ο Μαυρίκιος, στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής, δεν θα σας απογοητεύσει.

Για αιώνες, οι καλά πληροφορημένοι λάτρεις των εξωτικών ταξιδιών επιλέγουν το Μαυρίκιο για να απολαύσουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την σπάνια ομορφιά που δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα ιδανικό ταξίδι του μέλιτος και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και για τις επόμενες χιλιετίες θα συνεχίσουν να έρχονται νέα ζευγάρια στο νησί για να γιορτάσουν την αγάπη τους για τον ίδιο λόγο.

Ο Μαυρίκιος τα έχει πραγματικά όλα – επιβλητικά βουνά, δροσερά πόσιμα ποτάμια, τροπικά δάση βροχής και μαλακές λευκές παραλίες όπου οι χελώνες σκαρφαλώνουν στην ασφάλεια της ακτής για να γεννήσουν τα αυγά τους.

Το νησί είναι γνωστό για την ποικιλία της ορνιθοπανίδας και των εθνικών του πάρκων, καθώς και για τις προστατευόμενες περιοχές που αφθονούν, όπου οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν ήσυχα και να παρακολουθήσουν τα ζώα και πουλιά κατά την εργασία και παιχνίδι.

Το χαρακτηριστικό των διακοπών στο Μαυρίκιο είναι οι ηλιόλουστες παραλίες και τα αισθησιακά ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού. Με πάνω από 300 χιλιόμετρα ακτές στη διάθεση του επισκέπτη, είναι απίθανο οι ονειρεμένες διακοπές σας δίπλα στη θάλασσα να διαταραχθούν από άλλους. Τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει ένα νεόνυμφο ζευγάρι ;

Μόλις το μεγαλείο του φυσικού περιβάλλοντος αρχίζει να ξεθωριάζει, υπάρχει μια σειρά από μοντέρνους προορισμούς για τα ανήσυχα ζευγάρια. Για μια γεύση από την τοπική νυχτερινή ζωή, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα των ντόπιων στο Grand Baie. Όχι μόνο διαθέτει μερικές από τις καλύτερες παραλίες του νησιού αλλά και μια σειρά από εστιατόρια, μπαρ και ντίσκο για να διασκεδάσετε, να πιείτε το ποτό σας και να γευτείτε τοπικές σπεσιαλιτέ.

Αν είστε δραστήριοι και ενεργητικοί και δεν θέλετε να περάσετε όλες τις ημέρες του γαμήλιου ταξιδιού σας ξαπλωμένοι στην παραλία, υπάρχει μια εκπληκτική σειρά από δραστηριότητες για να επιλέξετε. Επιλέξετε το Tamarin για τα καλύτερα κύματα για surfing, αν προτιμάτε τις καταδύσεις τότε η μικροσκοπική ατόλλη του Ροντρίγκες θα πρέπει να είναι ο προορισμός σας. Υπάρχουν επίσης ορισμένα μεγάλα μονοπάτια πεζοπορίας κοντά στο Όρος Λιμόν και το νησί έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τα γήπεδα γκολφ που διαθέτει με τις 18 τρύπες.

Με μια εξωτική και απολαυστική κουζίνα και ένα ευχάριστο τροπικό κλίμα, ο Μαυρίκιος είναι ο πρώτος προορισμός στη λίστα με τα γαμήλια ταξίδια για τα νέα ζευγάρια!

broamroo:

This website uses cookies.