Γαμήλιο ταξίδι στο εξωτικό Dahab

Φανταστείτε εσάς και το έτερον ήμισυ να κάνετε ιππασία πάνω σε μια καμήλα στην καυτή έρημο, να έχετε την γεύση από το αλάτι στα χείλη σας μετά από μια βουτιά σε τυρκουάζ νερά, περιτρυγιρισμένοι από πολυχρωμα ψάρια, να εισπνέετε το ζεστό και υγρό αέρα, καθώς θα είστε καθισμένοι αναπαυτικά σε μαλακά μαξιλάρια, ενός υπαίθριου εστιατορίου δίπλα στη θάλασσα, όσο κι αν σας φένεται απίστευτο υπάρχει ένα μέρος όπου η φαντασία σας συναντά την πραγματικότητα και το όνομα του είναι Dahab.

Βρίσκεται από την Ερυθρά Θάλασσα στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο, και οι νεόνυμφοι μπορούν να ζήσουν τις πιο απίστευτες εμπειρίες εκεί. Παίξτε τάβλι με τους ντόπιους, κάντε εκδρομές με τζιπ στα πανέμορφα φαράγγια, βουτήξτε με αναπνευστήρα στον πανέμορφο κοραλλιογενή ύφαλο, και τέλος ανεβείτε στο όρος Σινά και βρεθείτε στο μέρος όπου ο Θεός έδωσε στον Μωυσή τις Δέκα Εντολές. Το άλλοτε ψαροχώρι των Βεδουίνων πλέον αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τους λάτρεις του windserfing από όλο τον κόσμο και ένα απο τα ωραιότερα θέρετρα της περιοχής.

Η Νταχάμπ γρήγορα ανακηρύχθηκε η Μέκκα της Γιόγκα στην περιοχή του Σινά. Υπάρχουν διαθέσιμα πολλά τμήματα πρακτικής και είναι ένας υπέροχος τρόπος να αποβάλλετε το άγχος και να αφεθείτε ολοκληρωτικά πριν επιστρέψετε στην καθημερινότητα. Παραδίδονται μαθήματα, Hatha Sivananda, Astanga, και Iyengar πειθαρχίας. Ακόμη λαμβάνουν μέρος Γιόγκα εξορμήσεις, όπου εξασκήστε στην έρημο, έξω στην ύπαιθρο έχοντας ως θέα τα γύρω βουνά και τα Wadis.

Το καλύτερο όσον αφορά το γαμήλιο ταξίδι στο Dahab είναι ότι προσφέρονται λύσεις για όλα τα βαλάντια. Για την διαμονή σας υπάρχουν απλοί ξενώνες έως και ξενοδοχεία 5 αστέρων, τα εστιατόρια είναι φθηνά και το προσωπικό πρόσχαρο, και οι τοπικοί έμποροι είναι έτοιμοι για σκληρά παζάρια από εσάς για να σας πουλήσουν την πραμάτεια τους. Για να φτάσετε ως εκεί θα σας πάρει λίγο χρόνο, αλλά είναι και αυτό ένα μέρος της αξέχαστης εμπειρίας του γαμήλιου σας ταξιδιού. Από την Αθήνα θα προσγειωθείτε στο Κάιρο και από εκεί μπορείτε είτε να πάρετε εσωτερική πτήση, είτε να πάρετε το λεωφορείο για Sharm el-Sheikh (προσοχή όμως γιατί η διάρκεια του ταξιδιού οδικώς είναι 7 ώρες). Από εκεί το Dahab απέχει μόνο μιάμιση ώρα με το λεωφορείο. Ο ταξιδιωτικός σας πράκτορας θα σας παρέχει ότι άλλο χρειάζεστε.

broamroo:

This website uses cookies.